Kate Middleton, gestul cu care a înduioșat întreaga lume. Ce cadou special i-a făcut unui băiețel de 3 ani

.

Kate Middleton este una dintre cele mai îndrăgite membre ale Familiei Regale britanice. Fiecare apariție a ei este apreciată nu doar pentru stilul unic, ci și pentru gesturile calde față de cetățenii britanici. Și de data aceasta Prințesa de Wales a reușit să înduioșeze lumea atunci când i-a făcut un cadou cu totul special unui băiețel de 3 ani.

Akeem, un băiat de doar 3 ani, a întâlnit-o pe Kate în timpul vizitei pe care Prințesa a făcut-o la Centrul pentru Copii Colham Manor, în cursul zilei de miercuri.

Prințesa de Wales (40 ani), care era așteptată de o mulțime de oameni, l-a văzut pe micuț și a îngenunchat pentru a putea vorbi cu el. Băiatul, care nu părea impresionat că vorbește cu o prințesă, a întrebat-o pe Kate care este numele ei.

Kate Middleton, gestul cu care a înduioșat întreaga lume. Ce cadou special i-a făcut unui băiețel de 3 ani
Kate Middleton si Akeem

„Numele meu este Catherine”, i-a spus ea lui Akeem, care a răspuns simplu: „Okay”, lucru care a stârnit râsul mulțumii, potrivit People.

Când băiatul și-a arătat interesul pentru broșa în formă de mac a lui Kate Middleton, aceasta i-a oferit-o fără a sta pe gânduri.

„Știi pentru ce servește?”, l-a întrebat Kate pe băiat, în timp ce își desprindea broșa de pe palton.

„Este pentru a ne aminti de toți soldații care au murit în război. Poftim, este pentru tine”, i-a spus Prințesa de Wales.

 

În timp ce Akeem ținea broșa, Kate s-a asigurat că aceasta va ajunge la mama lui Akeem pentru a avea grijă de ea.

În timpul ieșirii de miercuri, Kate Middleton a purtat o broșă în formă de mac atât pe platon, cât și pe bluză.

În fiecare noiembrie, broșa roșie devine parte din garderoba membrilor familiei regale britanice.

Această broșă este utilizată încă din anul 1921 pentru a comemora membri militari ce și-au pierdut viețile în războaie.

Prințesa de Wales, definiția eleganței

Kate Middleton nu încetează să uimească prin aparițiile sale. Prințesa de Wales a participat la un eveniment purtând o ținută nude, cu care a atras toate privirile.

Pe 3 noiembrie, Prințul și Prințesa de Wales au mers în Scarborough, pentru a lansa o strângere de fonduri pentru tinerii cu probleme mintale.

Kate Middleton, gestul cu care a înduioșat întreaga lume. Ce cadou special i-a făcut unui băiețel de 3 ani

Cu această ocazie, Kate Middleton a arătat că este o adevărată regină a ținutelor monocrome. A ales să poarte, cu această ocazie, o rochie de culoare nude, pe gât. Ținuta sa a fost accesorizată cu o centură maro și o pereche de pantofi, precum și o poșetă în aceeași nuanță. De asemenea, peste rochia superbă, Kate a purtat un palton tot de culoare nude.

Kate Middleton și Prințul William, ambii în vârstă de 40 de ani, și-au accesorizat ținutele cu broșe în formă de mac, identice.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton