Kate Middleton este la fel ca orice altă mamă. Tradiția care o ține trează de zilele de naștere ale copiilor ei

.

Kate Middleton a demonstrat că, atunci când vine vorba de copiii ei, este la fel ca orice altă mamă. Prințesa de Wales are o tradiție pe care refuză să o încalce, de zilele de naștere ale lui George, Charlotte și Louis.

Soția Prințului William știe că nicio aniversare nu este completă fără tort. Astfel că stă ore întregi pentru a le face copiilor săi cele mai bune și mai frumoase torturi, refuzând să le comande.

Kate Middleton, tradiția care o ține trează de zilele de naștere ale copiilor săi

Kate Middleton a mai vorbit în trecut despre tradiția specială pe care o are de zilele de naștere ale celor trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis: coacerea și decorarea tortului… chiar dacă această tradiție o șine trează până târziu în noapte.

„Îmi place să fac torturi”, spunea Prințesa de Wales în anul 2019.

„A devenit un fel de tradiție să stau trează până după miezul nopții cu o mulțime de creme, întotdeauna fac prea multă. Dar îmi place la nebunie”, a mai spus atunci Kate Middleton.

Recent, Prinții de Wales s-au întâlnit cu finalista unui show culinar din Marea Britanie, Alice Fevronia, iar Kate a profitat de ocazie pentru a învăța câteva trucuri de la experta în arta culinară.

„Prințesa mi-a pus o mulțime de întrebări despre trucuri în prepararea torturilor precum „Cum face crema de unt atât de fină?”, a declarat Fevronia pentru People.

„A menționat că a stat trează până târziu cu diferite ocazii în încercarea de a decora torturile copiilor, de zilele lor de naștere”, a mai spus ea.

Prințesa Kate a vrut să știe „cum să facă marginile tortului drepte și fine. Am fost profesoară, așadar am intrat ăn rolul de profesoară. I-am spus: „Asta este ceea ce trebuie să faci”. A fost interesant că am avut ocazia să îi ofer câteva trucuri”, a completat Alice Fevronia.

Prințul William și Kate Middleton au vorbit deseori despre faptul că le place să gătească și să facă prăjituri alături de copiii lor. În timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, din 2022, cuplul a postat pe rețelele de socializare un clip în care George și Charlotte asistau la coacerea unor brioșe cu vanilie pentru o petrecere stradală din Cardiff.  

Portretele regale, tradiția Prinților de Wales

O altă tradiție ce ține de zilele de naștere ale membrilor Familiei Regale britanice sunt portretele. Încă de când Prințul George era doar un bebeluș, Prințul William și Prințesa Kate au împărtășit cu urmăritorii lor câte o fotografie pentru a sărbători ziua cea mare a copiilor lor.

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au uitat complet de protocolul regal! Prinții de Wales s-au sărutat în public

Citește și: James Middleton, comentarii rare despre sora sa, Kate Middleton. Fratele Prințesei de Walles s-a luptat cu depresia

Citește și: Kate Middleton și fiica sa, Charlotte, lecție de stil la Wimbledon. Cât au costat ținutele purtate de cele două

Citește și: Regula pe care Kate Middleton și Meghan Markle au încălcat-o la Wimbledon. Accesoriul pe care nu ar fi trebuit să-l poarte

Kate Middleton, care a spus despre ea că este „un fotograf amator entuziast” chiar i-a făcut Reginei Camilla o fotografie ce a fost folosită pentru coperta unei reviste. Aceasta a stat deseori în spatele aparatului de fotografiat și și-a surprins copiii în diverse ipostaze de-a lungul anilor.

Sâmbătă, Prințul George a împlinit vârsta de 10 ani, însă nu mama sa a fost cea care a realizat portretul ce a fost făcut public pe rețelele de socializare. Prinții de Wales au apelat la Millie Pilkington pentru această ocazie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și copiii ei

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton