Kate Middleton, din nou sub lupa agențiilor foto. O imagine cu Regina Elisabeta, realizată de Prințesa de Wales, modificată

.

Kate Middleton a intrat din nou sub lupta unei agenții foto, după ce ar fi modificat o altă fotografie de familie, ce a fost lansată de Palatul Buckingham. Imaginea este un portret al regretatei Regina Elisabeta și al nepoților și strănepoților acesteia și a fost făcută publică în ziua în care fostul suveran britanic ar fi împlinit 97 de ani, în aprilie 2023.

Kate Middleton, sub lupa agențiilor foto

Deși fotografia este publică de aproape un an, luni, Getty Images a anunțat că fotografia a fost modificată.

„Getty Images a revizuit imaginea în cauză și a plasat o notă a editorului pe ea, afirmând că imaginea a fost îmbunătățită digital la sursă”, a declarat un purtător de cuvânt al agenției pentru The Telegraph.

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a fost cea care a făcut poza, în timpul unei excursii de familie la Balmoral, cu un an în urmă.

Alături de Regina Elisabeta, care stătea în mijlocul unei canapele verzi, stăteau copiii Prinților de Wales, Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani), împreună cu verii lor.

„Câteva inconsecvențe” au fost evidențiate de The Telegraph, incșusiv o linie verticală în care fusta regretatei Regine nu se potrivește și o repetare digitală a părului Miei Tindall.

Publicația a identificat și mărit șase discrepanțe.

Anunțul vine la scurt timp după ce experții în fotografie au descoperit cel puțin 16 erori de editare în fotografia de Ziua Mamei cu Kate Middleton și cei trei copii ai săi, pe care a distribuit-o pe rețelele de socializare.

Citește și: Kate Middleton, reacție după controversele legate de fotografia editată din online. Agențiile de presă au retras poza din arhive

Citește și: De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă și verigheta în controversata poză făcută de Ziua Femeii

Prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru modificarea fotografiei

Unele dintre greșelile vizibile găsite în fotografia din 10 martie au inclus părul prințesei Charlotte care părea a fi tuns ciudat, precum și distorsiuni și la părul lui Kate Middleton.

Mâi târziu, Prințesa de Wales și-a cerut scuze prin intermediul rețelelelor de socializare pentru controversa provocată de imaginea editată.

„La fel ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie provocată de fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri. Sper că toți cei care sărbătoresc au avut o Zi a Mamei foarte fericită”, a scris Kate pe X, pe 11 martie.

Citește și: Elizabeth Hurley a filmat scene intime regizate de fiul ei. „Sunt relaxată în fața lui!”

Citește și: Kanye West și Bianca Censori, cu pantalonii în vine în drum spre restaurant. Cum au fost fotografiați

Kate Middleton, văzută în public, după operația abdominală

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată în public, în acest weekend, aceasta fiind prima apariție publică a Prințesei de Wales, după operația abdominală suferită la începutul acestui an.

Prințesa și soțul ei, Prințul William, au mers la un târg situat în apropiere de casa lor, cunoscut sub numele de Windsor Farm Shop. Aceștia au fost observați de mai multe persoane, iar una chiar i-a filmat, clipul fiind obținut apoi de TMZ.

Martorii au precizat că Prințesa de Wales arăta „fericită, relaxată și sănătoasă”, în timp ce se plimba prin magazin, cei doi simțindu-se în largul lor.

În imaginile obținute de TMZ, Kate apare îmbrăcată într-o ținută sport, neagră, în timp ce William poartă o pereche de pantaloni bleumarin și o geacă neagră, iar pe cap are o șapcă gri.

Pe internet însă au apărut tot felul de teorii ale conspirației, odată cu dispariția lui Kate, astfel încât nu toți fanii sunt convinși că în poze este Prințesa de Wales.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea cu Regina Elisabeta care ar fi fost modificată, precum și primele imagini cu Kate Middleton după operația abdominală

Sursă foto: Profimedia, Captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton