Kate Middleton, cu degetele bandajate în public. Prințesa de Wales și-a făcut și o schimbare de look

.

Kate Middleton a uimit întreaga lume la ultima sa apariție publică. Nu doar că a apelat la o schimbare de look, dar Prințesa de Wales avea două degete bandajate, făcându-i pe toți să se întrebe ce a pățit.

În cursul zilei de marți, soția Prințului William a mers la HMP High Down, o închisoare pentru bărbați din Surrey, Anglia, în rolul său de patroană al The Forward Trust, înainte de Săptămâna de conștientizare a dependenței din Regatul Unit. În momentul în care a ajuns, oamenii nu au observat doar zâmbetul ei, ci și bandajele de pe mâna dreaptă.

Kate Middleton, cu degetele bandajate, la un eveniment oficial

Degetul arătător și cel mijlociu ale Prințesei de Wales au fost bandajate împreună. Motivul se pare că este unul care îi implică pe cei trei copii ai lui Kate Middleton.

Prințesa s-a rănit la mână în timp ce se juca în trambulină cu Prințul George (10 ani), Prințesa Charlotte (8 ani) și Prințul Louis (5 ani).

Un purtător de cuvânt al Palatului Kesington a confirmat pentru People că „este o accidentare minoră, nimic grav”.

Trambulina este unul dintre jocurile preferate ale familiei Wales, Kate vorbind despre săritul în ea alături de cei trei copii ai săi, la începutul acestui an.

În luna ianuarie, Kate Middleton a găzduit o recepție pentru echipa de rugby în scaune cu rotile a Angliei, la Palatul Hampton, moment în care unul dintre sportivi a întrebat-o dacă merge la sală.

„Alerg după copii, fac totul, ori de cât ori pot fac exerciții fizice și chiar sar în trambulină cu copiii mei înainte de școală”, a răspuns atunci Prințesa de Wales.

Citește și: Care sunt numele complete ale membrilor familiei regale. Cum îi cheamă de fapt pe Kate Middleton, Prințul William și Meghan Markle

Citește și: Motivul uluitor pentru care Dolly Parton a refuzat invitația la ceai a lui Kate Middleton: „Într-una din zile”

Citește și: Pippa Middleton, surprinsă într-un costum de baie minuscul, la 40 de ani. Sora lui Kate Middleton are trei copii

Citește și: Kate Middleton, într-o rochie sexy și transparentă. Cum a reacționat Prințul William când a văzut-o

Prințesa de Wales, schimbare de look

O altă schimbare importantă observată la Kate Middleton a fost tunsoarea acesteia. Prințesa de Wales a întâmpinat prima lună a toamnei cu un look nou nouț.

Zilele trecute, Kate a participat la un meci de rugby, iar toate privirile au fost ațintite asupra sa. La eveniment, soția moștenitorului tronului britanic într-un costum alb semnat Alexander McQueen, pe care l-a accesorizat cu o pereche de cercei și un colier Mappin & Webb.

Pe lângă ținuta sa elegantă, Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a avut și o coafură nouă. Chipul ei a fost încadrat de tunsoarea în straturi și bretonul subtil. De asemenea, nunața părului acesteia este schimbată, fiind mai închisă față de cea purtată de Kate pe timpul verii.

Cu doar o zi înainte, Kate Middleton a călătorit în Țara Galilor pentru a aduce un omagiu Reginei Elisabeta, la un an de la moartea acesteia. Atunci, Prințesa a purtat părul într-un coc și a avut și o pălărie, ascunzându-și noul look.

Într-un omagiu emoționant, Kate a purtat o pereche de cercei cu perle și diamante ce au aparținut regretatei suverane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus noul look al lui Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton