Kate Middleton, apariție surpriză la Balmoral. Prințesa de Wales l-a însoțit pe Prințul William la Biserică

.

Kate Middleton a fost văzută la Balmoral, alături de alți membri ai familiei regale britanice. Prințesa de Wales a participat la o slujbă la Biserica Crathie împreună cu Prințul William și Prințul George, duminică, 25 august. Aceasta este a treia apariție publică a lui Catherine, de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Kate Middleton, apariție surpriză la Balmoral

Kate Middleton a încântat fanii regali cu o nouă apariție publică, a treia de la anunțul diagnosticului de cancer. Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută în drum spre o slujbă la Biserica Crathie din Balmoral Estate duminică, 25 august.

Prințesa de Wales a fost fotografiată în mașină alături de soțul ei, Prințul William, și fiul lor cel mare, Prințul George (11 ani).

Kate a purtat un trenci din tartan maro deschis de la Holland Cooper pe care l-a combinat cu o pălărie maro din pâslă de la Hicks & Brown, în timp ce William, în vârstă de 42 de ani, purta un costum bleumarin. Cuplul regal părea să discute fericit în timp ce se îndrepta spre biserică.

Cei trei s-au întâlnit la Biserică cu Regele Charles, Regina Camilla, Prințul Edward și Sophie, ducesă de Edinburgh, precum și cu fiul acestora, James Wessex.

Citește și: Talentul ascuns al Prințesei Charlotte. Fiica Prinților de Wales a moștenit pasiunea mamei sale, Kate Middleton

Citește și: Planul secret al lui Kate Middleton și al Prințului William de a-și schimba modul de viață, pe fondul luptei Prințesei de Wales cu cancerul

Cum se simte Prințesa de Wales pe timpul tratamentului cu chimioterapie

Kate Middleton și-a dezvăluit diagnosticul de cancer la sfârșitul lunii martie, momentul în care a precizat că urmează un tratament preventiv cu chimioterapie. La acel moment, Prințesa de Wales spunea că are nevoie de „timp, spațiu și intimitate pentru a-mi completa tratamentul”.

Mai târziu, într-o postare pe Instagram, soția Prințului William a precizat că are „zile bune și zile rele”, dar și-a exprimat speranța că va putea fi prezentă la câteva evenimente publice pe parcursul verii.

Citește și: Kate Middleton are un cod secret pentru momentul în care copiii au un comportament inadecvat: „Reacția lui Kate a fost lăudată”

Citește și: Pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Prințesa de Wales are o colecție impresionantă

De atunci, Kate Middleton a fost văzută la Trooping the Colour, ziua de naștere oficială a monarhului britanic, precum și la finala masculină de la Wimbledon.

Pe de altă parte, Prințesa Catherine a ratat câteva întâlniri regale, precum Garter Day, Royal Ascot și vizita de stat a Japoniei în Marea Britanie.

De asemenea, Kate a rămas acasă când Prințul William și-a serbat ziua de naștere cu copiii lor la concertul lui Taylor Swift la Londra.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cele mai noi imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton