Kate Middleton, apariție neașteptată la un festival de muzică electronică din Anglia. Cum a fost fotografiată

.

Weekend-ul trecut, Kate Middleton (41 de ani) a participat la Festivalul Houghton din Norfolk, Anglia. Prințesa de Wales a fost fotografiată la eveniment într-un outfit casual, neobișnuit de lejer în comparație cu ținutele pe care le poartă de obicei.

În imaginea de pe Twitter, Kate Middleton poartă o bluză neagră cu umerii goi, skinny jeans negri și o pereche de teniși albi Veja Esplar unisex, în valoare de 680 de lei. Prințesa de Wales și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din aur, un colier cu pandantiv și o pereche de cercei rotunzi.

Kate Middleton, cea mai neașteptată apariție de la Festivalul Houghton 2023

În fotografie, Kate ține un cocktail în mână și poartă o conversație cu doi bărbați. Imaginea a fost publicată pe Twitter alături de descrierea: „unul dintre băieți a fotografiat-o pe Kate Middleton la Houghton 🤣”. Imaginea a fost postată pe 15 august 2023 și are doar 7.000 de vizualizări în două zile de la publicare. Număr de vizualizări va crește considerabil, probabil, în zilele următoare, imaginea fiind preluată deja de către presă.

Citește și: Kate Middleton, cum nu a mai fost văzută. Clipul cu prințesa cântând într-o piesă școlară a devenit viral / Video

Citește și: Parfumurile preferate de familia regală britanică. Kate Middleton alege aceeași aromă de câțiva ani

Festivalul Houghton celebrează arta și muzica în Norfolk, o zonă rurală din estul Angliei care a inspirat, de-a lungul timpului, numeroși scriitori și pictori britanici. Festivalul a fost lansat în 2017, de către DJ-ul Craig Richards. În 2023, Festivalul Houghton a avut loc între 10 și 13 august.

Cum a ajuns Kate Middleton la un festival de muzică electronică

Deși un festival de muzică electronică și house poate părea un eveniment atipic pentru o prințesă, Festivalul Houghton are loc anual la conacul Houghton Hall, deținut de prietenii lui Kate. Potrivit publicației Standard, Kate Middleton se afla în vizită la David Cholmondeley și Rose Hanbury – femeia despre care s-a presupus că ar fi fost amanta Prințului William – când aceștia i-au sugerat să meargă la festivalul de muzică.

Citește și: Care este desertul preferat al lui Kate Middleton. Se găsește în toate pub-urile din Marea Britanie

Citește și: Cum se face budinca sticky toffee, desertul preferat al lui Kate Middleton

„Kate a ezitat, dar, în cele din urmă, a fost de acord și a participat cu puțină securitate”, relatează Page Six. Pe timpul serii, Prințesa de Wales ar fi fost văzută „comandând cocktail-uri Margarita picante și mâncând affogato”, mai notează publicația.

Foto: Twitter; Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton