Kate Middleton, apariție neanunțată în public. Cum arată după finalizarea tratamentului de chimioterapie. „Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele!”

.

Kate Middleton a revenit în atenția publicului. Prințesa de Wales a făcut o apariție surpriză alături de Prințul William pe 10 octombrie, la o lună după ce și-a anunțat finalizarea tratamentului de chimioterapie pe 9 septembrie.

Kate Middleton și Prințul William, apariție neanunțată în Southport

Cuplul regal a făcut o vizită neanunțată în orașul Southport, unde trei copii au fost uciși într-o înjunghiere în masă pe 29 iulie, la o petrecere de dans cu tematica Taylor Swift. Prințul și Prințesa de Wales s-au întâlnit cu pompierii, ambulanțele, ambulanțele aeriene și serviciile de poliție la Centrul Comunitar Southport, unde au aflat cum a fost pentru oficiali să răspundă la atacul tragic și cum le-a afectat sănătatea psihică. Vizita a coincis cu Ziua Mondială a Sănătății Mintale, iar în perioada de după atac, familia regală a oferit asistență celor care au intervenit.

Vizita la Southport vine după ce William și Middleton s-au întâlnit în privat cu familiile celor trei copii care au fost uciși în atacul din 29 iulie, precum și cu profesorul de dans care a fost prezent la masacru. În timpul tragicului eveniment, 10 persoane au fost rănite. Un tânăr de 17 ani a fost acuzat de uciderea celor trei fete.

Citeşte şi: Prințul William nu a plăcut-o dintodeauna pe Meghan Markle – ce îl enerva la ea

Citeşte şi: Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin custodia celor trei copii

Citeşte şi: Adevarul despre cum a adus-o pe lume Kate Middleton pe Charlotte

Citeşte şi: Kate Middelton, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID-19

Cu această ocazie, Middleton a purtat un palton maro, lung până la glezne, iar pe sub el o cămașă bordo cu buline, cu fundă în zona gulerului. Kate nu și-a accesorizat excesiv ținuta și și-a lăsat părul despletit. Ea a purtat cercei de aur în formă de ferigă, o planta care apare de mai multe ori în clipul emoționant în care anunță că a terminat chimioterapia, frunzele ferigii simbolizând o viață nouă, rezistență și adaptarea noilor condiții.

Cum arată Kate Middleton după ce a finalizat tratamentul de 9 luni de chimioterapie

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este că am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie”, a spus Middleton în videoclip. „Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și pe drumul necunoscut” – a continuat.

Middleton a explicat în videoclipul respectiv că propria sănătate este prioritatea ei de top, dar așteaptă cu nerăbdare să facă noi apariții publice și să-și continue îndatoririle regale.

„Fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer, aceasta este acum preocuparea mea. Deși am terminat chimioterapia, calea mea către vindecare și recuperare completă este lungă și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine”, a spus ea. „Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la serviciu și să îmi mai asum câteva angajamente publice în lunile următoare, când voi putea.

În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat până acum, intru în această nouă fază de recuperare cu sentimente reînnoite de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am căpătat putere și enrgie de la toți cei care ne ajută în acest moment. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat extraordinare” – a conchis.

Foto – Hepta / Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton