Kate Middleton, anunț emoționant la două luni de când a dezvăluit că suferă de cancer: „Există zile bune și zile proaste”

.

Kate Middleton (42 ani) a transmis primul ei mesaj public de la anunțul privind diagnosticul de cancer, de la sfârșitul lunii martie. Prințesa de Wales a scris, pe pagina oficială de Instagram a cuplului regal, că urmează să apară la parada Trooping the Colour alături de familia sa. De asemenea, ea a oferit un update cu privire la starea sa de sănătate și a precizat că urmează să mai apară la câteva evenimente oficiale în această vară.

Cum se simte Kate Middleton, la 2 luni de când nu a mai fost văzută public

Kate Middleton a dezvăluit că își continuă tratamentul cu chimioterapie și că are zile în care se simte mai bine și altele în care are nevoie doar de odihnă. Prințesa de Wales spune că au ajutat-o mult, atât pe ea cât și pe Prințul William, mesajele de încurajare primite din întreaga lume.

„Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. Chiar a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem în unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi corpului tău și să te odihnești. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de asta”, a scris Kate Middleton pe pagina de Instagram Prince and Princess of Wales.

Prințesa de Wales a precizat că are zile când merge cu copiii la școală și chiar poate lucra puțin, din intimitatea casei sale.

Citește și: Fotografie inedită cu Kate Middleton şi Prinţul William, înainte de diagnosticul de cancer. Cât de fericit era cuplul regal: „Amabili şi prietenoşi”

Citește și: Kate Middleton, primul mesaj de când a anunțat că are cancer. Ce a transmis Prințesa de Wales: „Îmi pare foarte rău”

„Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a continuat Prințesa Catherine.

Prințesa de Wales participă la parada Trooping the Colour

Totodată, Prințesa de Wales a anunțat că va participa la parada în onoarea zilei de naștere a regelui, Trooping the Colour, alături de soțul ei și de cei trei copii ai lor.

„Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Naștere a Regelui în acest weekend împreună cu familia mea și sper să mă alătur la câteva angajamente publice pe parcursul verii, dar, de asemenea, știu că nu m-am refăcut complet”, a mai scris Kate Middleton.

Citește și: Kate Middleton și-ar fi dorit un alt nume pentru Prințul George. Cum ar fi trebuit să se numească moștenitorul tronului britanic

Citește și: Cele mai frumoase apariții ale lui Kate Middleton la Trooping the Colour. Prințesa de Wales ar putea lipsi anul acesta

Prințesa Catherine a precizat că „învăț cum să am răbdare, mai ales cu incertitudinea” și spune că încearcă să treacă cu bine peste fiecare zi, luându-și timpul necesar pentru a se vindeca.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea voastră continuă și tuturor celor care mi-ați împărtășit cu atât de mult curaj poveștile voastre”, și-a încheiat Kate Middleton mesajul, ce a fost însoțit de o fotografie realizată anul acesta de Matt Porteous.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton