Kate Middleton a terminat tratamentul de chimioterapie. Mesajul Prințesei de Wales: „Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele”

.

Kate Middleton (42 ani) a anunțat că a încheiat tratamentul cu chimioterapie. În cadrul unui clip emoționant de trei minute, Prințesa de Wales și soțul ei, Prințul William, pot fi văzuți sărbătorind încheierea acestei etape dificile, alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Kate Middleton a terminat tratamentul cu chimioterapie

Kate Middleton a anunțat că a încheiat tratamentul cu chimioterapie, după ce la începutul acestui an a fost diagnosticată cu această boală. Pe de altă parte, Prințesa de Wales a precizat că încă nu este complet vindecată, dar că va reveni ușor în viața publică.

„În timp ce vara se apropie de sfârșit, nu vă pot spune cât sunt de ușurată că am încheiat tratamentul cu chimioterapie. Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o ști se poate schimba într-o clipă și am fost nevoiți să găsim o cale de a naviga în ape agitate și drumuri necunoscute. Călătoria cancerului este complexă, înfricoșătoare și necunoscută pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor”, a scris Prințesa Catherine.

Kate Middleton a explicat că atât ea, cât și Prințul William au învățat că aprecieze mai mult lucrurile simple, precum iubire. Deși a încheiat tratamentul cu chimioterapie, Prințesa a mărturisit că face tot posibilul să rămână sănătoasă, întrucât drumul spre o recuperare totală este „lung”.

Citește și: Ce reguli de viaţă ar fi impus Kate Middleton, Casei Regale, încă de la începutul căsătoriei cu Prinţul William: „Necesită mult curaj”

Citește și: Kate Middleton are un cod secret pentru momentul în care copiii au un comportament inadecvat: „Reacția lui Kate a fost lăudată”

„Această perioadă ne-a amintit mai presus de toate mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le luăm de-a gata. Pur și simplu a iubi și a fi iubit. Acum mă concentrez pe a face tot posibilul de a rămâne sănătoasă. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare totală este lung și trebuie să iau fiecare zi în parte”, a mai scris Kate.

Când va reveni Prințesa de Wales la angajamentele publice

Acum că a terminat cu acest tratament dificil, Kate Middleton a precizat că va reveni, treptat, în viața publică. Prințesa de Wales spune că, în lunile următoare, va lua câteva angajamente publice, spre bucuria fanilor regali.

„Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la serviciu și să iau câteva angajamente publice în lunile următoare, când pot. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat înainte să intru în această nouă fază de recuperare cu un reînnoit sentiment de speranță și apreciere a vieții”, a mai spus ea.

„William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am atras o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment”, a continuat Prințesa de Wales.

Citește și: Semnificația ascunsă a ținutei lui Kate Middleton, la ultima apariție publică. Ce a vrut să transmită Prințesa de Wales

Citește și: Dovada că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt la fel ca toți ceilalți. Ce responsabilități au Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Aceasta a dorit să le transmită un mesaj de încurajare persoanelor care continuă lupta cu cancerul, subliniind faptul că ea îi susține în continuare.

„Pentru toți cei care își continuă propriul drum cu cancerul, rămân alături de voi, umăr la umăr, mână de mână. Ieșind din întuneric poate veni lumina, așadar lăsați acea lumină să strălucească puternic”, a încheiat Kate Middleton mesajul de pe pagina oficială de Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton, Prințul William și cei trei copii ai lor

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton