Kate Middleton a fost catalogată drept „dezamăgitoare”. Alegerile pentru care a fost jignită public de un fost editor Vogue

.

Kate Middleton a fost catalogată drept o „dezamăgire” în relația ei cu bijuteriile de către Suzy Menkes, un fost editor al revistei Vogue. Femeia în vârstă de 79 de ani a făcut acest comentariu usturător în cel mai recent episod al podcastului ei, Creative Conversations.

Criticul, care a fost distins cu OBE de către regretata Regină Elisabeta pentru contribuția sa în jurnalismul de modă în anul 2014, a invitat-o în podcastul său pe Carol Woolton, editorul de fashion al British Vogue, unde au discutat despre ținutele recente ale Prințesei de Wales.

Kate Middleton, catalogată drept „dezamăgitoare” de un celebru critic de modă

Fostul editor Vogue a acuzat-o pe Kate Middleton că pare indiferentă la colecția de bijuterii rare și prețioase pe care are privilegiul să o poarte și a spus că nu este la fel de pasionată de bijuterii precum soția Regelui Charles, Camilla.

„Prințesa de Wales este puțin dezamăgitoare în privința bijuteriilor. Ea dă impresia că le poartă doar când trebuie neapărat. Mi-o imaginez arătând frumoasă în una din acele rochii în culise, după care pune o față ca și cum ar spune: ‘Chiar trebuie să port asta?’ Nu dă niciun semn că ar adora bijuteriile și că ar fi încântată să le poarte”, a spus Suzy Menkes, citată de Daily Mail.

Mai mult, criticul de modă a subliniat faptul că regina Camilla pare mult mai interesată de pietrele prețioase.

Kate Middleton „nu pare să aibă bucuria Camillei de a purta bijuterii”, a completat Menkes.

Pe de altă parte, criticul se întreabă dacă atitudinea Prințesei de Wales față de bijuterii se va schimba pe măsură ce se va apropia de tron.

„Acum avem o nouă regină, așa că probabil are prima ocazia de a se uita la bijuterii. Oare o vom vedea pe Catherine purtând bijuterii mai dramatice, mai personale pentru ea?”, a afirmat criticul de modă.

Citește și: Kate Middleton și fiica sa, Charlotte, lecție de stil la Wimbledon. Cât au costat ținutele purtate de cele două

Citește și: James Middleton, comentarii rare despre sora sa, Kate Middleton. Fratele Prințesei de Walles s-a luptat cu depresia

Bijuteriile preferate ale lui Kate Middleton

De când a intrat în familia regală britanică, Kate Middleton a purtat mai multe bijuterii din Colecția Regală, precum și alte obiecte achiziționate de ea.

În noiembrie 2022, Prințesa de Wales a purtat o pereche de cercei cu diamante și perle ce i-au aparținut Prințesei Diana, la primul banchet de stat organizat la Palatul Buckingham de când a primit noul titlu.

În luna martie, soția Prințului William a apărut cu o pereche de cercei aurii în valoare de 17.99 lire sterline de la Zara, la premiile BAFTA din Londra.

În decembrie 2022, Prințul William i-a făcut cadou soției sale o pereche de cercei de la Sezane pe care a dat 100 lire sterline, pe care Kate i-a purtat la slujba de Crăciun de la Sandringham.

Citește și: Kate Middleton este la fel ca orice altă mamă. Tradiția care o ține trează de zilele de naștere ale copiilor ei

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au uitat complet de protocolul regal! Prinții de Wales s-au sărutat în public

Criticul de modă își pune semne de întrebare cu privire la provenința Colecției Regale de bijuterii

Verdicul lui Suzy poate fi un șoc pentru membrii regali, întrucât aceasta a primit un OBE (Ordinul Imperiului Britanic) de la Regina Elisabeta.

Menkes, care a lucrat ca editor la Vogue International până în octombrie 2020, și-a definit cariera ca fiind sinceră și neînfricată. Vogue a avut legături strânse cu Familia Regală de ani de zile, iar Prințesa de Wales a apărut pe coperta British Vogue în 2016, pentru a macra aniversarea a 100 de ani.

Suzy a devenit și mai acidă la adresa familiei regale în ceea ce privește piesele de bijuterii pe care aceasta le deține, criticând-o că nu a fost sinceră cu privire la modul în care au fost achiziționate unele dintre bijuteriile din colecția regală.

„Este unul dintre aceste secrete ciudate. Nu se discută și văd de ce pentru că unele piese dunt dubioase. Au venit din India. Nu voi spune că au fost furate, dar poate au fost dăruite și luate de Familia Regală Britanică, nu le furau, ci preluau o țară în acel moment și s-au gândit să ia cu ei în Anglia și bijuterii pe care le credeau a fi un lucru atractiv”, a mai spus criticul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton