Kate Middleton a anunțat că are cancer. Prinţesa de Wales face chimioterapie / Video

.

Prinţesa de Wales a anunțat vineri, 22 martie, că a fost diagnosticată cu cancer. Kate Middleton a făcut primele declarații prin intermediul unui video, în care vorbește despre intervenția chirurgicală suferită în luna ianuarie, în Londra, și despre diagnosticul teribil primit la scurt timp.

Kate Middleton, diagnosticată cu cancer după intervenția chirurgicală abdominală

Kate Middleton trece printr-o grea încercare și anunță că se află în faze incipiente ale unui tratament recomandat de medici, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Soția Prințului William declară că a avut „un șoc” când echipa medicală i-a dat vestea.

Citește și: Experții pun capăt speculațiilor. Este sau nu Kate Middleton în imaginile controversate de la Windsor Farm Shop?

Citește și:  De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă și verigheta în controversata poză făcută de Ziua Femeii

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea nu este canceroasă”, a spus Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, în înregistrarea publicată pe contul oficial de Instagram.

După două luni în care s-au făcut numeroase speculații privind starea ei de sănătate, Prințesa de Wales a făcut publice detalii despre problemele medicale cu care se confruntă și a mărturisit că are cancer, diagnostic despre care s-a tot vehiculat în ultimele săptămâni.

„Testele de la finalul operaţiei au indicat că există prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez chimioterapie preventivă și acum mă aflu în fazele incipiente ale acestui tratament”, a adăugat Catherine.

Prințesa de Wales menționează în înregistrare că familia ei are nevoie de „timp, spațiu și intimitate”, pentru a putea gestiona întreaga situație.

„Ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis”

Mesajul video în care Kate Middleton apare slăbită, dar încearcă să transmită o atitudine pozitivă, a fost filmat pe o bancă din grădina castelului Windstor și, în imagini, soția Prințului William explică dificultăţile pe care le-au îndurat în ultimele lui ea și familia regală.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii. După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră, pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine.

Așa cum le-am spus și lor, sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă pe lucrurile care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, trupul și în spiritul meu. Să-l am pe William lângă mine este, de asemenea, o mare sursă de confort și siguranță. La fel și dragostea, sprijinul și bunătatea care au fost arătate de mulți dintre voi. Înseamnă atât de mult pentru noi doi”, menționează Prințesa de Wales.

Kate le-a transmis un mesaj și tuturor celor care se luptă cu cancerul.

„Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog, să nu vă pierdeți credința sau speranța! Nu sunteți singuri”, a adăugat Catherine, Prințesa de Wales.

Înregistrarea în care Kate a anunțat că are cancer a fost făcută publică la doar câteva zile după ce spitalul din Londra în care a fost operată, în luna ianuarie, se află în centrul unui scandal de securitate. Conform presei internaționale, cel puţin un angajat a încercat să acceseze în mod ilegal dosarul prinţesei de Wales în timp ce aceasta era spitalizată.

Și Regele Charles al III-lea are cancer

Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer și a început deja tratamentul, în luna februarie 2024. Și în cazul lui, ca și în cazul Prințesei de Wales, nu au fost oferite detalii despre forma de cancer de care suferă.

Foto: Captur[ video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton