Kate Beckinsale, cu o rochie în formă de diamant la petrecerea lui Leonardo DiCaprio. Actorul a împlinit 49 de ani

.

Leonardo DiCaprio a împlinit sâmbătă, 11 noiembrie, vârsta de 49 de ani și a sărbătorit cu stil, alături de unele dintre cele mai mari vedete. La petrecere au fost invitate nume mari precum Beyonce și JAY-Z, Snoop Dog și Tobey Maguire, precum și Rita Ora.

Celebrul actor și-a sărbătorit ziua de naștere în Beverly Hills, împreună cu noua lui iubită, Vittoria Ceretti (25 ani), și de alți prieteni. Potrivit surselor People, actorul și modelul s-au sărutat și au fost drăgăstoși toată noaptea.

Ce vedete au fost invitate la ziua de naștere a lui Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio nu a lăsat ca ziua sa de naștere să treacă neobservată. Acesta a organizat o petrecere care a durat până la 4 dimineața. Deși a avut ca invitați unele dintre cele mai mari staruri, se pare că actorul a rămas în centrul atenției întreaga seară.

Printre invitați s-au mai aflat Taika Waititi, Axl Rose și Lil Wayne. Potrivit sursei citate anterior, „la un moment dat, toată lumea cânta hip hop clasic”.

Un alt moment de neuitat, a fost atunci când Leonardo a fost ridicat pe brațe și plimbat prin toată camera de prietenii săi.

La eveniment au mai fost văzuți Kim Kardashian, Channing Tatum și Zoe Kravitz, Lady Gaga și Salma Hayek.

Citește și: Faimoasele iubite din viața lui Leonardo DiCaprio. Pe lista cu Blake Lively și Gisele Bündchen se află și două românce

Citește și: Leonardo DiCaprio, pe punctul de a pierde rolul vieții lui. James Cameron: „Mulțumesc că ai trecut pe aici”

Citește și: Gigi Hadid a trecut de la Leonardo DiCaprio la Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

Citește și: Gordon Ramsay a devenit tată pentru a șasea oară, la 57 de ani: „Ce cadou uimitor”

Kate Beckinsale, într-o rochie sub formă de diamant

La petrecere, fiecare vedetă care a apărut s-a îmbrăcat de gală, astfel că ținutele acestora au atras toate privirile.

Iar Kate Beckinsale cu siguranță a strălucit în întuneric. Actrița în vârstă de 50 de ani a optat pentru o rochie mini, neagră, ce avea în față un accesoriu uriaș, sub formă de diamant albastru.

Un moment cu adevărat neobișnuit a fost atunci când una dintre fostele iubite ale lui Leonardo DiCaprio, Victoria Lamas, nu a fost lăsată să intre la petrecere, întrucât nu se afla pe lista invitaților, notează Daily Mail.

Pe de altă parte, Olivia Wilde și Chris Rock au fost văzuți râzând și distrându-se de minune. Actrița a purtat un tricou lab cu decolteu, în timp ce Rock, în vârstă de 58 de ani, a ales o ținută lejeră formată din pantaloni negri, o cămașă gri și o jachetă neagră.

Deși majoritatea vedetelor, precum Zoe Saldana, Rita Ora sau rapperul 2 Chainz și Chris Rock au ales să intre pe ușa din față, fără să se ferească de fotografi, alte staruri au fost observate de abia la plecare, pe bancheta din spate a mașinii, epuizate după petrecere.

De asemenea, Leonardo DiCaprio nu s-a lăsat deloc fotografiat pe durata petrecerii sale.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum au apărut vedetele la petrecerea aniversară a lui Leonardo DiCaprio

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton