Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au divorțat oficial. Fostul soț al artistei a făcut dezvăluirea

.

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, și Bogdan Căplescu au semnat actele de divorț. În urmă cu aproape două luni artista anunța că s-a separat de tatăl fiicei sale, iar acum cei doi s-au separat oficial. Cel care a făcut dezvăluirea a fost Căplescu, care a publicat în mediul online o imagine cu actele de divorț.

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au divorțat oficial

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu au divorțat oficial astăzi, 24 octombrie, la aproape două luni după ce artista anunța despărțirea de tatăl fiicei sale, Sofia. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu cinci ani, dar acum drumurile lor s-au separat definitiv.

Fiica lui Adrian Minune spunea, la un moment dat, că a luptat din greu pentru a rezolva problemele din căsnicia ei, dar nu a reușit să își salveze mariajul.

Deși Karmen încă nu a anunțat nimic, Bogdan Căplescu a distribuit în mediul online o imagine cu actele de divorț. Cei doi au ales să se separe pe cale amiabilă, astfel că desfacerea căsătoriei lor a avut loc la notar.

Actul postat de Bogdan Căplescu este cel care reglementează situația copilului în cazul divorțului părinților, cum ar fi la cine are minorul domiciliul, programul de vizită, pensia de întreținere și cine deține custodia.

Citește și: Karmen Minune, declarații despre comentariile rasiste de la începutul carierei și depresia post-natală: „M-am lovit de realitatea dură” / Video

Citește și: Alina Ceușan i-a cerut scuze Oanei Pellea, după ce și-a pus picioarele pe balustrada teatrului: „Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă”

Artista a anunțat separarea de partenerul ei de viață

La începutul lunii septembrie, Karmen Minune anunța pe Instagram că ea și Bogdan Căplescu au decis să meargă pe drumuri separate și că vor divorța pe cale amiabilă. Ei chiar au stabilit și cu cine va rămâne micuța Sofia.

„De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră”, a spus Karmen pe rețeaua de socializare la momentul respectiv.

Citește și: Karmen Simionescu, declarații în lacrimi despre viața după divorț: „Nu mă așteptam să spun asta”. A fost sau nu înșelată fiica lui Adrian Minune?

Citește și: Scandal la Hollywood! Actrița Sutton Foster divorțează, după ce au apărut zvonuri că și-ar înșela soțul cu Hugh Jackman

Acum, după separarea de Bogdan Căplescu, artista a mărturisit, în cadrul unui podcast, că este fericită.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, să știi că da (este fericită – n.red.). Nu mă așteptam să spun asta. Cred că toate lucrurile în viața asta se întâmplă cu un motiv. Toți oamenii care ne trec calea au un scop în viața noastră și trebuie să învățăm să luăm tot ce e mai bun”, a spus Karmen Simionescu în podcastul lui BUrsucu.

Karmen și fostul ei soț au ajuns la divorț după ce au făcut tot posibilul să-și salveze căsnicia. Cei doi au apelat chiar și la ajutorul unui terapeut pentru a trece peste periodele dificile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus prima imagine cu actele de divorț ale lui Bogdan Căplescu și Karmen Minune

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton