Kamara se pregătește să-și opereze din nou fiul. „Iarăși nu poate să întindă picioarele până la capăt și nici brațele!”

.

Kamara se pregătește pentru o nouă operație a fiului său. Artistul, în vârstă de 47 de ani, a anunțat că în această toamnă îl va duce pe Leon (9 ani) în Spania, pentru o nouă intervenție chirurgicală, mai exact o operație de Miotenofasciotomie.

Băiatul cântărețului se confruntă de mulți ani cu probleme serioase de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. De-a lungul timpului, Leon a trecut prin diverse operații și tratamente costisitoare, efectuate în străinătate, iar acum a venit momentul să viziteze din nou medicul. Kamara spune că băiatul a făcut progrese mari în ceea ce privește starea sa de sănătate.

„Iarăși nu poate să întindă picioarele până la capăt și nici brațele”

Momentul operației nu a fost încă stabilit, dar acest lucru se va afla după vizita la medic. Intervenția se va face în Barcelona și costă undeva în jur de 10.000 de euro.

Citeşte şi: Kamara, mesaj neașteptat, după ce colegul lui de la Survivor, Ionuț Iftimoaie, a fost dat în judecată: „Jocul s-a încheiat”

Citeşte şi: Kamara, în lacrimi după eliminarea de la Survivor 2023. Reacțiile telespectatorilor Pro TV: „Fals și manipulator” / „Nu merita” / Video

Citeşte şi: Kamara și Cristi Mitrea, scandal de proporții în direct. „Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu!” Ce au de împărțit cei doi

Citeşte și: Cum se simte fiul lui Kamara după cea mai recentă operație. Intervenția a avut loc în Spania

„Cum ziceam, Leon a progresat foarte mult. Reușește să ridice singur un genunchi, chiar, mai nou, ușor-ușor, ajunge în poziția cavalerului. Referitor la o nouă operație, așteptăm să vină în România doctorul care îl evaluează și să ne spună cum stăm pentru a face operație undeva, dacă este cazul, în septembrie-octombrie, tot în Spania, încă nu știm cu precizie dacă va fi la Barcelona sau la Madrid.

„Aş schimba ziua în care s-a născut Leon!”

Să ajungă mai întâi doctorul aici, să îl vadă și vom afla ce și cum! Dar e posibil să fie nevoie pentru că, din ce observăm noi, iarăși nu poate să întindă picioarele până la capăt și nici brațele” – a declarat Kamara, potrivit click.ro.

Leon s-a născut perfect sănătos, dar a făcut un stop cardio-respirator, la scurt timp după venirea pe lume.

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti, prin cezariană în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa” – povestea fostul concurent de la “Survivor România”, acum ceva vreme.

Kamara și mama lui Leon, Oana, au divorțat în 2018, după ce au ieșit la iveală mai multe lucruri neplăcute în legătură cu relația lor, aducându-se în discuție chiar infidelitatea. Kamara mai are o fată dintr-o relație anterioară, pe Stephanie Sara, în vârstă de 23 de ani.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton