Kamara, primele declarații despre relația cu Mădălina și căsnicia cu Oana

.
După ce Mădălina, tânăra cu care artistul are o relație extraconjugală, a apărut într-o emisiune TV, Kamara a decis să vorbească și el în fața întregi țări, despre căsnicia lui. 

El susține că este despărțit de soție de aproximativ șase luni, însă locuiesc în continuare împreună de dragul băiețelului lor de trei ani.

„De 6 luni sunt despartit de sotia mea. Am hotarat de comun acord. Am locuit cu ea o perioada. Cand iesea imi zicea ca se vede cu „x”, eu la fel. Fiecare facea ce voia. Care e problema. Prietenie? Sunt despartit, nu am de gand sa ma mai impac cu ea. Divortul nu a fost o prioritate. Cel mic are nevoie de noi. Vom divorta discret, asa cum ne-am casatorit”, a spus Kamara într-o emisiune TV.

Reacția elegantă a Oanei, soția lui Kamara, după ce amanta lui a apărut la TV.

El a mai spus că Mădălina nu este de vină pentru despărțirea lui de soție. ”Pe ea abia am cunoscut-o. A fost o perioada destul de lunga in care am incercat sa ne impacam.”

Kamara a vorbit și despre motivele care au dus la ruptura dintre el și Oana. ”Eu am crezut ca este cea mai buna relatie a mea, a si fost. Cand a inceput sa se strice lucrurile am crezut ca se vor repara, nu-mi venea sa cred ca se intampla asta. Ce credeam ca o sa ne lege mai tare, ne-a despartit. Noi nu am avut pe nimeni langa noi atunci cand Leon a venit pe lume. Ne-am trezit noi doi cu un copil. Cred ca si din cauza asta”, a spus cântărețul.

El a mai povestit că micuțul s-a născut prematur și că problemele lui supărat-o pe Oana. ”De aici au inceput oarecum problemele. Eu a trebuit sa alerg, sunt cantaret, sa fac rost de bani. Ea era de multe ori singura, mi-a reprosat asta”, a declarat Kamara la KanalD

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton