Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan. Ce discuție a avut cu polițiștii

.

Justin Timberlake (43 ani) a fost arestat marți seară după ce a fost oprit de polițiști în trafic, la scurt timp după ce a părăsit un restaurant din New York. Artistul a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, astfel că a fost reținut și dus la secția de Poliție. Potrivit presei străine, ofițerul care l-a arestat nu l-a recunoscut.

Justin Timberlake a fost arestat

Justin Timberlake a fost arestat și acuzat că a condus în stare de ebrietate după ce nu a respectat un semn de stop, în zona de lux Hamptons din New York, au declarat marți autoritățile.

Artistul a fost trimis în judecată la Tribunalul Sag Harbour Village și eliberat, se arată într-un comunicat, potrivit Reuters.

Următoarea sa întâlnire la tribunal va fi o apariție virtuală pe 26 iulie. Potrivit documentelor instanței, poliția l-a văzut pe Timberlake conducând un BMW gri la scurt timp după miezul nopții. Documentele spuneau că Timberlake nu s-a oprit la un semn de stop și de două ori nu s-a menținut pe partea dreapta a drumului.

Când a fost oprit de poliție, ochii lui Timberlake „erau injectați și sticloși, din respirația lui emana un miros puternic de băutură alcoolică, nu era în stare să divizeze atenția, era instabil și avea rezultate slabe la toate testele standardizate de sobrietate pe teren”.

Citește și: Britney Spears a renunțat la sarcină, în timpul relației cu Justin Timberlake. Vedete care au făcut avort în secret

Citește și: Jessica Biel și Justin Timberlake și-au reînnoit jurămintele: „10 ani nu sunt suficienți”

Polițistul care l-a reținut nu l-a recunoscut

Ofițerul care l-a arestat pe Justin Timberlake habar nu avea cine era bărbatul pe care l-a oprit în trafic. Acesta este „atât de tânăr încât nici măcar nu știa” cine este Timberlake” și „nu l-a recunoscut pe el sau numele”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Artistul câștigător de Grammy a făcut referire la turneul său mondial The Forget Tomorrow în timpul arestării, a declarat o sursă separată pentru presă.

Citește și: Accesoriul de peste 13.000 de euro purtat de fiica lui Irinel Columbeanu la plimbarea cu tatăl ei. Cum s-a afişat Irina în Cluj

Citește și: Cybill Shepherd, apariție rară în public la 74 de ani. Actrița are nevoie de ajutor pentru a se deplasa

„Justin a spus abia răsuflând: „Acest lucru va strica turneul”, a dezvăluit sursa. Polițistul a răspuns: „Ce turneu?”, iar artistul a zis: „Turneul mondial”.

Cântărețul i-a spus polițistului că a băut un Martini și că urmărea niște prieteni spre casă. Justin Timberlake, care a fost fotografiat cu cătușe la un moment dat, a fost eliberat fără cauțiune mai târziu.

Artistul are două spectacole programate la Chicago vineri și sâmbătă, iar pe 25 și 26 iunie urmează să cânte pe Madison Square Garden din New York.

În luna martie a acestui an, Justin TImberlake a lansat primul său album din ultimii șase ani.

Avocatul cântărețului, Ed Burke, a declarat pentru Us Weekly că acuzația are un sigur cap de acuzare deoarece Justin a refuzat testul de respirație.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton