Justin Bieber a devenit tată pentru prima dată, după ce Hailey Bieber a adus pe lume un băiat. Ce nume au ales pentru copil

.

Justin Bieber și soția lui, Hailey Bieber, au devenit părinți pentru prima dată după ce modelul a adus pe lume un băiat, pe data de 23 august. Artistul a făcut publică prima imagine cu bebelușul și a dezvăluit și ce nume a ales pentru primul lui fiu.

Justin Bieber și Haily Bieber au devenit părinți pentru prima dată

Hailey Bieber a adus pe lume primul copil al cuplului, a anunțat Justin Bieber pe pagina sa de Instagram. Artistul a distribuit în mediul online o imagine cu piciorușul fiului său, pe care soția lui îl ținea în mână.

„Bine ai venit acasă”, a scris Justin Bieber pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit și numele băiețelului: Jack Blues Bieber.

Cuplul a anunțat sarcina în luna mai, în timp ce a postat pe paginile lor fotografii de la reînnoirea jurămintelor lor în Hawaii. Modelul în vârstă de 27 de ani și-a prezentat burtica cde gravidă într-o rochie Saint Laurent din dantelă, completându-și look-ul cu ochelari de soare negri și un voal, precum și un nou inel cu diamante în valoare de 1.5 milioane dolari, pe care i l-a dăruit soțul ei.

Citește și: Cum arată casa în care Hailey şi Justin Bieber îşi vor creşte copilul. Sunt vecini cu Kris Jenner!

Citește și: Hailey Bieber recunoaște că are probleme de sănătate mintală. Soția lui Justin Bieber a primit amenințări cu moartea

Tradiția urmată de artist și soția lui, în alegerea numelui copilului

Justin și Hailey Bieber au ales să își numească copilul Jack Blues, continuând tradiția familiei Bieber a a-și numi copiii cu inițialele ”JB”.

Tradiția familiei de a-și numi fiul cu inițialele „JB” este una care continuă în familia lui Justin de câteva generații întrucât cântărețul are aceleași inițiale, la fel ca tatăl său, Jeremy Bieber, și unii dintre fraţii lui.

Sora vitregă a lui Justin, Jazmyn Bieber, 16 ani, și fratele vitreg, Jaxon Bieber, 14 ani, au, de asemenea, aceleași inițiale.

Cântărețul și-a numit fiul Jack, de asemenea, după al doilea nume al tatălui său într-un tribut sentimental. Tatăl lui Justin, Jeremy, și mama lui Pattie Mallette, s-au despărțit cu câteva luni înainte ca el să se nască în 1994.

Citește și: Kate Middleton are un cod secret pentru momentul în care copiii au un comportament inadecvat: „Reacția lui Kate a fost lăudată”

Citește și: Celebrităţi de la Hollywood care au fost oameni ai străzii. Jim Carrey şi Dwayne „The Rock” Johnson se numără printre ele

Mama lui Justin Bieber, reacție emoționantă la venirea pe lume a nepotului ei

Pattie Malette, s-a arătat încântată de venirea pe lume a primului ei nepot, numind nașterea acestuia „un miracol” pe pagina sa de Instagram.

„Oh inima mea. Bine ai venit, bebelușule Jack! Te iubesc atât de mult” Mulțumesc Domnului! Ce minune”, a scris mama lui Justin Bieber în mediul online, alături de emoji care plângeau, exprimându-și astfel emoția.

Tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, a redistribuit tweet-ul lui Mallette, adăugând: „Amin, felicitări și Dumnezeu să continue să binecuvânteze familia noastră”.

Justin și Hailey sunt căsătoriți de aproape 6 ani, prima lor ceremonie având loc la un tribunal din New York în 2018. Ulterior, cei doi au sărbătorit cu o ceremonie mai amplă, alături de familie și prieteni, în Carolina de Sud, în anul 2019.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Justin Bieber și Hailey Bieber

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton