Juno are o nouă relație, după despărțirea de Jo: „Ce dai, aia primești”. Ce ar fi cauzat separarea

.

Juno are o nouă relaţie, după despărţirea de Jo. Chiar dacă cei doi au format un cuplu controversat pentru o perioadă îndelungată, se pare că problemele din relaţie au dus la o ruptură definitivă. Cei doi au să meargă pe drumuri separate, iar acum artistul se pare că şi-a găsit liniştea în braţele altei femei. Dar ce a dus la acest deznodământ dintre cei ei?

Juno are iubită nouă, după despărţirea de Jo

Jo și Juno au avut o relație intensă, încă din 2018, marcată de despărțiri și împăcări repetate. Relația lor a fost mereu în atenția presei, iar fanii au urmărit fiecare etapă a poveștii lor. Deși au încercat de mai multe ori să își refacă legătura, tensiunile dintre ei păreau să fie inevitabile. În cele din urmă, cei doi au decis să pună capăt relației de aproape 6 ani, iar acum fiecare își urmează propria cale.

Juno a făcut pași importanți către vindecare și noi începuturi, după despărţirea de Jo, potrivit spuselor sale. Într-un interviu acordat exclusiv pentru Spynews.ro, Juno a vorbit despre noua femeie din viața lui. Deși a evitat să ofere prea multe detalii, cântărețul a recunoscut că se află într-o perioadă de autocunoaștere și vindecare.

Sunt bine, sunt împăcat cu mine. Trec prin tot felul de procese de vindecare, de autocunoaștere, încerc să fiu într-o stare cât mai bună sufletește ca să atrag cât mai bine, ce dai, aia primești”, a spus Juno, pentru Spynews.ro.

Citeşte şi: Nicole Cherry și Juno, transformare inedită la „Te cunosc de undeva!”: „Refrenul ne-a dat ceva de furcă!”

Citeşte şi: Juno, prima reacție după ce Jo Ioana Anuța a prins buchetul de mireasă: „Nu o mai las singură la petreceri” / Video

Mai mult decât atât, după despărțirea de Jo, Juno a decis să lase lucrurile să vină de la sine, fără să pună presiune pe relația sa actuală. Totodată, rapperul a menționat că iese cu cineva, dar că nu vrea să grăbească lucrurile. În această etapă a vieții sale, el preferă să trăiască în prezent și să se bucure de fiecare moment, lăsând lucrurile să evolueze natural.

Să zicem că mă văd cu cineva, îți dai seama, sunt un băiat tânăr, încerc să găsesc și ce e bine pentru mine. Ce e bine pentru oricine: liniște, pace, povești frumoase, să trăiești. Probabil toți facem asta mai mult sau mai puțin (n.r. caută tipare), bazat pe trecutul nostru, cred că toți avem tipare, nu caut nimic, iau lucrurile așa cum vin și văd ce se întâmplă”, a mai zis artistul potrivit sursei menţionate anterior.

Cântărețul a ţinut sa sublinieze şi faptul că nu folosește aplicații de dating și că preferă să cunoască oameni în mod natural.

„Nu am avut niciodată în viața mea nicio aplicație de dating, sunt curios dacă și-a găsit cineva jumătatea pe vreo aplicație de dating sau la club”, a mai spus artistul pentru Spynews.ro.

Care ar fi fost motivele despărţirii dintre Juno şi Jo

Deși nu au fost oferite detalii explicite despre motivele despărțirii, este clar că relația lor tumultuoasă și neînțelegerile frecvente au jucat un rol major. Jo a subliniat, în urmă cu ceva timp, că în relația cu Juno, a existat o pierdere a echilibrului emoțional, iar în final, odată cu despărţirea a ales să prioritizeze liniștea ei interioară.

„N-aș mai trece peste liniștea mea. Mi-aș pune pacea interioară, liniștea, fericirea mea mai presus”, a spus Jo pentru fanatik.ro.

Totodată, aceasta a evidențiat cât de greu a fost să treacă peste această despărțire, însă cu ajutorul terapiei și al oamenilor din jurul său, a reușit să meargă mai departe. Jo a vorbit deschis despre lupta sa cu depresia și despre cum a reușit să-și regăsească fericirea, un proces pe care îl consideră esențial pentru orice femeie care se află într-o relație toxică.

„Să nu uite ca viața e scurtă și trebuie trăită frumos, cu sufletul liniștit. Știu cat e de greu, știu ca oricine care nu trece prin ce treci tu poate spune asta. E atât de păcat să irosești ani din viață într-un context nefavorabil. Un context în care te pierzi și în care nu evoluezi. Ar trebui să ne înconjurăm doar cu oameni care ne ajută să înflorim și să scoatem din noi tot ce e mai frumos.

Când reușești să pui punct după o relație de genul ăsta, pare ca viața ta abia acum începe cu adevărat. Te simți în sfârșit cu adevărat liber și fericit. E greu, dar merită”, a mai spus artista pentru sursa menţionată mai sus.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton