Julia Roberts, poză rară cu gemenii ei. Hazel și Phinneaus au împlinit 19 ani / Foto

.

Julia Roberts a împărtășit fanilor din mediul online o fotografie rară cu copiii ei cei mai mari, gemenii Hazel Patricia și Phinneaus Walter, de pe vremea când erau bebeluși. Postarea de pe Instagram a venit cu ocazia sărbătoririi zilei lor de naștere.

În vârstă de 56 de ani, Julia Roberts a postat o poză din trecut cu Hazel și Phinneaus, iar imaginea a adunat rapid multe aprecieri și comentarii frumoase din partea internauților.

Julia Roberts își ține copiii departe de atenția publicului

 „19. Nu există. cuvinte pentru bucuria, distracția și zarva vieții împreună.” – a scris actrița în dreptul postării emoționante.  Actrița din „Notting Hill” are gemenii cu soțul ei, Danny Moder. Cei doi sunt căsătoriți din 2002 și mai au un fiu de 16 ani, Henry Daniel.

Julia l-a cunoscut pe Danny, un cameraman, pe platourile de filmare ale peliculei “The Mexican” în 2000. Danny a fost căsătorit cu Vera Steimberg, dar a cerut divorțul un an mai târziu mai târziu. Cuplul s-a cununat la ferma actriței din Taos, New Mexico, pe 4 iulie 2002.

Vezi în GALERIA FOTO poza rară cu Julia Roberts și gemenii ei.

Actrița tinde să-și țină copiii departe de ochii publicului, dar se pare că nu s-a putut abține să nu își exprime iubirea față de ei și a făcut publică o fotografie din arhiva personală, drept surpriză cu ocazia zilei lor de naștere. Anul trecut, Julia i-a spus jurnalistei Hoda Kotb, într-un interviu pentru Today, că este îngrijorată cu privire la creșterea corectă a copiilor ei.

„Uneori sunt cuprinsă de teama de a nu strica totul” – a spus ea.

„Sunt o mamă strictă, nu îmi pierd cumpătul!”

Ea a vorbit, de asemenea, și despre dragostea pentru familia ei. „Viața pe care mi-am construit-o cu soțul meu, viața pe care am construit-o cu copiii noștri. Și acestea sunt cele mai bune lucruri”, a spus ea, „Ideea este să vin acasă la ei, la sfârșitul unei zile triumfătoare.”

Citeşte şi: Julia Roberts, ravisantă la 56 de ani. 7 trucuri de frumusețe ale vedetei care chiar funcționează

Citeşte şi: Ce a aflat Julia Roberts după ce a făcut un test ADN. „Sunt de-a dreptul uluită!”

Citeşte şi: Julia Roberts, terorizată și abuzată de tatăl vitreg timp de 11 ani

Citeşte şi: Familia actriței Julia Roberts, ajutată de Martin Luther King Jr. și de soția lui, Coretta Scott King

În trecut, actrița spunea că încearcă să își țină copiii departe de spațiul virtual. Și nu apelează la pedepse când copiii greșesc, ci doar le aruncă o “privire serioasă”.

“Am trei copii, așa că sunt foarte atentă cu uitatul la televizor. Este interesant să încerci să crești copii în ziua de astăzi deoarece totul este nou – presiunile, resursele, să ai lumea în mâinile tale. Sunt o mamă strictă, nu îmi pierd cumpătul, însă cred că este important ca copiii să știe că există limite. Dacă să întâmplă ceva, nu-i pedepsesc cu adevărat, prefer să vorbesc cu ei. Cred că fața mea serioasă este o pedeapsă suficientă” – a precizat actrița pentru The Sun.

Actrița se află acum în plină promovare a celui mai nou film în care joacă, “Leave The World Behind”. Acum, în sfârșit, poate promova filmul de groază psihologică care va apărea pe Netflix, pentru că acum greva SAG-AFTRA s-a încheiat.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton