Julia Chelaru se pregătește de nuntă. Primele declarații despre iubitul ei: „Suntem împreună de aproape un an”

.

Julia Chelaru se pregătește din nou de nuntă, la șapte ani de la divorțul de Bogdan Jianu. Artista în vârstă de 45 de ani și-a regăsit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat a cărui identitate nu vrea să o facă publică.

Fosta membră a trupei exotic a fost mărită timp de mai mulți ani cu Bogdan Jianu, actualul soț al Cătălinei Ponor, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în anul 2016. Acum, artista este pregătită să ajungă din nou în fața altarului.

Julia Chelaru se pregătește de nuntă

Julia Chelaru a dezvăluit că este îndrăgostită și că formează un cuplu cu acest bărbat de aproape un an. Deși spune că este fericită în această relație, ea refuză să apară în spațiul public cu partenerul său.

„Am fost măritată, am fost ani de zile cu un om. Nu spun că sunt singură acum, am și eu pe cineva, dar eu nu o să apar public cu acel cineva, până nu e ceva sigur”, a declarat Julia Chelaru într-un interviu acordat Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Artista a precizat că deja se pregătește de nuntă, toate detaliile fiind puse la punct, iar evenimentul ar urma să aibă loc în 2024.

„Mă gândesc la o nuntă pe malul mării. Va invit. Suntem împreună de aproape un an”, a mai spus Julia.

Citește și: Julia Chelaru, la FRESH by UNICA: „Acum trăiesc libertatea mea ca femeie” / Exclusiv

Citește și: Julia Chelaru, despre trauma pierderii tatălui: „A fost un șoc. Nu era o vârstă la care să mori subit” / Exclusiv

Citește și: Chef Florin Dumitrescu a renunțat la pâine după ce a aflat ce se pune în ea. „Eu de asta mănânc lipie!”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mircea Bravo. Imagini de la nunta vloggerului cu Georgiana

De ce au divorțat Julia și Bogdan Jianu

Timp de nouă ani, Julia Chelaru și Bogdan Jianu au fost soț și soție. Cei doi au decis să divorțeze din cauza distanței, ei locuind în orașe diferite, ea în București și el la Târgoviște.

Artista a declarat nu se mai regăseau în relație, motiv pentru care au decis să se despartă. Cântăreața și partenerul ei s-au despărțit cu ochii-n lacrimi, iar divorțul a avut loc la notar.

În anul 2018, Bogdan Jianu a început o relație cu Cătălina Ponor, cu care s-a și însurat anul trecut.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă și s-au bucurat pentru noi. De azi până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor pe rețelele de socializare, după cununia civilă.

La finalul anului 2022, fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Julia Chelaru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton