Jorge, experiență supranaturală, la 17 ani după moartea tatălui. „A fost o chestie fantastică!”

.

Jorge a făcut o serie de noi dezvăluiri cu privire la conexiunea spirituală pe care simte că încă o mai are cu tatăl lui, decedat în urmă cu 17 ani.

Artistul și-a pierdut tatăl la 24 de ani, în urma unui atac cerebral. Trecerea anilor a mai diminuat durerea pierderii părintelui, dar amintirea i-a rămas la fel de vie și în momentele grele sau când i se face foarte dor de el, Jorge îi simte prezența și energia într-un mod inexplicabil.

Jorge, despre pierderea tatălui: „E o chestie pe care n-am povestit-o până acum”

“Tata este în continuare în sufletul meu și în viața mea. Mai ales când am fost la Survivor l-am simțit de câteva ori aproape, chiar foarte aproape. E o chestie pe care n-am povestit-o până acum dar într-una din nopți, când m-am trezit, am simțit prezența tatălui meu și m-am îndreptat către malul mării și acolo am stat câteva secunde ca și când am stat lângă tată și ne uităm amândoi la valuri.

Pentru mine, momentul ăla, de fiecare dată când mi se face dor de tata, mă duc cu gândul acolo, cum am stat noi doi pe malul mării și ne uitam la stele. A fost o chestie fantastică pe care nu credeam că o să o trăiesc vreodată. Au trecut 17 ani de când nu mai trăiește tata și anul ăsta chiar că a fost cu niște chestii fabuloase, o binecuvântare în continuu. Nu îmi rămâne decât să fiu recunoscător și să îi mulțumesc lui Dumnezeu, să îi dăm înainte” – a dezvăluit Jorge, pentru ciao.ro.

Citeşte şi: Andreea Bălan, prima postare după ce Jorge a declarat că are una dintre cele mai proaste voci din industria muzicală românească / Video

Citeşte şi: Jorge, despre traumele din copilărie: „Tata mă lovea de foarte multe ori!”

Citeşte și: Jorge, în depresie după decesul tatălui. „Eram sfâșiat, pur și simplu”

Citeşte şi: Jorge și-a sărbătorit fiica vitregă. Ilinca a împlinit 21 de ani. Ce a dezvăluit artistul despre legătura lor

Tatăl lui Jorge a murit la vârsta de 50 de ani, din cauza unui hematom la creier. Tragedia s-a petrecut chiar după ce artistul a cerut-o pe Alina Laufer, prima lui soție, în căsătorie.

„A murit bunicul. Bunicul avea 90 de ani. După ce a murit bunicul, (…) tata spunea că a ajuns, la 50 de ani, la jumătatea vârstei lui. Așa zicea. «Hai că o să-l depășesc eu pe bunicu’». Băi și fix în anul ăla s-a dus. (…) La 7 luni diferență. A suferit un atac cerebral. Din păcate nu a ajuns la timp la spital. A fost operat, dar se extinsese foarte mult hematomul pe creier. Au fost câteva zile groaznice. Eram în Italia când am vorbit ultima oară cu el. O ceream pe prima mea soție în căsătorie”, a povestit Jorge în emisiunea Vorbește Lumea.

„Am intrat într-o depresie, dar eu nu știam”

Acesta a mai povestit, tot în cadrul aceleiași emisiuni, că după moartea tatălui, a ținut mult timp toată durerea în el, iar când a lăsat garda jos, a intrat într-o depresie cumplită, pe care a depășit-o cu greu.

„Când am lăsat garda jos, doi ani mai târziu, pe la 32 de ani, am clacat pur și simplu. Am intrat într-o depresie, dar eu nu știam că am depresie. (…) Eram vesel ziua, eram bine, apoi puneam capul pe pernă și mă bufnea plânsul. Plângeam ca un copil. Nu înțelegeam de ce aveam stările alea. Aveam tot felul de gânduri negative. Tot felul de lucruri ciudate” – a mai spus el.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton