Jorge, după eliminarea de la Survivor All Stars: „Se dorea plecarea mea cu orice preț. Plus denigrarea mea” / Exclusiv

.

Jorge face declarații incendiare după eliminarea de la Survivor All Stars, show-ul care se difuzează la PRO TV și pe VOYO! Artistul a părăsit competiția din cauza unor probleme medicale.

Faimosul devenit războinic pe parcursul celor două luni petrecute în Republica Dominicană spune că experiența Survivor All Stars a fost înfiorător de grea pentru el. Jorge mărturisește că lipsa hranei, condițiile din junglă și colegii care și-au dorit ca el să părăsească show-ul cu orice preț au făcut să resimtă totul mult mai dur.

Ce spune Jorge, după eliminarea de la Survivor All Stars?

Jorge a mai mărturisit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, că l-a deranjat și faptul că a fost denigrat. Chiar și așa, fostul concurent de la Survivor All Stars își invită colegii din trib la inaugurarea a cinci apartamente de-ale sale și ale soției, pe malul mării, în luna mai. Jorge și partenera de viață, Ramona Prodea, au decis să investească în imobiliare.

Ai ieșit din competiție exact când se împlineau două luni de la start. Cum a fost Survivor pentru tine, de această dată?

A fost dur și greu, dar foarte frumos. Dur din punct de vedere social și greu din punctul de vedere al condițiilor și mâncării. Faptul că nu primeam nici măcar jumătate din porție atunci când pierdeam, a fost groaznic de greu. Cât cocos să mănânci?!

Citește și: Survivor All Stars România: Oana Ciocan, noi detalii despre relația cu Jador: „Mi-am dorit mult un bărbat așa cum e el”

Citește și:  Cum a început relația dintre Jador și Oana Ciocan, iubita lui. Unde s-au cunoscut și când s-au mutat împreună: „Nu merit așa fată bună”

Citește și:  De ce nu vrea Lidia Buble să participe la Survivor: „Am prins câteva secvențe și nu-mi place ce văd” / Exclusiv

Care a fost cel mai greu moment din Survivor All Stars?

Ultima săptămână la Faimoși a fost cea mai grea. Se dorea plecarea mea cu orice preț. Plus denigrarea mea din partea colegilor, din orice poziție, m-a făcut să înțeleg că unii oameni pot să șteargă cu tine pe jos, doar ca să te descalifice, chiar dacă nu ai făcut nimic. A fost multă răutate acolo, însă eram dispus să fac față la orice pentru că eu știu că nu am făcut decât să fiu prezent într-o competiție. Așa cum am putut eu, la fel ca și ceilalți.

„Eu iert foarte repede și nu pot să fiu supărat pe nimeni de acolo”

Ai avut o serie de conflicte de-a lungul sezonului. Ce părere ai acum despre acele situații, privind de acasă?

Eu iert foarte repede și nu pot să fiu supărat pe nimeni de acolo. Fiecare a făcut ce a știut mai bine ca să reziste mai mult, chiar dacă eu nu aș proceda așa în viața mea. Ce a fost la Survivor, rămâne la Survivor.

Cum a fost revederea cu familia? Ce ți-a lipsit cel mai mult când erai plecat?

Revederea a fost superbă. Parcă nici nu plecasem de acasă. I-am simțit mereu cu mine pe soția mea și copiii noștri, însă în același timp, parcă nu îi văzusem de o viață. Două luni fără să ne vedem, a fost cea mai lungă perioadă de până acum.

Jorge: „Inaugurez 5 apartamente pe malul mării, pe care eu și soția mea le vom da la închiriat”

Ce planuri ai pentru restul anului?

Filmez multe podcasturi, în luna mai inaugurez 5 apartamente pe malul mării, pe care eu și soția mea le vom da la închiriat și am vorbit cu Războinicii să le inaugurăm în echipă, plus evenimente la care prezint sau cânt. Este un an foarte frumos. Să fim sănătoși și să ne bucurăm de fiecare zi.

Show-ul Survivor All Stars se difuzează în fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV și pe VOYO. Până acum au fost eliminați următorii concurenți, Elena Ionescu, Andreea Tonciu, Relu Pănescu, Elena Marin, Roxana Nemeș, Maria Lungu, Cătălin Moroșanu, Jador, Jorge și Cătălin Zmărăndescu.

Foto: PR Pro Tv

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton