Johnny Depp, transformare incredibilă. Actorul a slăbit și a renunțat la părul lung, înainte de premiera filmului „Jeanne Du Barry”

.

Johnny Depp a suferit o transformare radicală în apropierea zilei sale de naștere. Peste doar două luni, celebrul actor va împlini 61 de ani și a decis să își schimbe aspectul. Iar acum este de nerecunoscut! În urmă cu câteva săptămâni, starul de la Hollywood apărea cu părul lung și o ținută boemă, dar la cea mai nouă apariție publică acesta a fost văzut cu un stil total diferit.

Johnny Depp, transformare incredibilă la aproape 61 de ani

În februarie, la Torino, Italia, unde regizează noul său film Modi, despre artistul Modigliani, Johnny Depp purta o căciulă beanie, o jachetă camo cu Che Guevara pe ea și un păr atât de lung încât se revărsa peste umeri. De atunci, actorul a suferit o schimbare uluitoare.

Ajuns la premiera filmului „Jeanne Du Barry” din Marea Britanie, Depp, care a slăbit considerabil, a purtat un costum Dior, iar părul acestuia era tuns scurt.

Prietenii starului de la Hollywood au dezvăluit pentru Daily Mail că actorul locuiește o perioadă la Londra și orașul i se potrivește.

„El a trăit în Marea Britanie în timp ce edita Modi și a trăit un stil de viață mai curat decât în trecut”, a spus unul dintre prietenii lui Johnny Depp.

Se pare că actorul a decis să se tundă în urmă cu două săptămâni, când a filmat pentru o nouă campanie publicitară pentru un parfum.

Citește și: Amber Heard îl acuză pe Jason Momoa că s-a dus beat la filmări. „Și îmbrăcat ca Johnny Depp. Avea toate inelele!”

Citește și: Cine a fost prima soție a lui Johnny Depp. L-a ajutat pe actor să devină celebru la Hollywood

Depp îl joacă pe Ludovic al XV-lea în „Jeanne Du Barry” și vorbește în franceză în peliculă. Filmul urmează să apară pe marile ecrane din Marea Briatnie vineri, în timp ce în America va fi lansat în luna mai.

„Jeanne Du Barry” a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes anul trecut, moment în care Depp vorbea despre revenirea sa.

Actorul, revenire pe marile ecrane după procesul cu Amber Heard

Întrebat dacă s-a simțit „boicotat de Hollywood” în urma acuzațiilor de abuz domestic făcute împotriva lui de fosta sa soție Amber Heard, el a spus că afirmațiile ei sunt „doar vocale și consoane plutind în aer”.

„Este aproape ca și cum ar trebui să revin și să dansez pentru voi și să sper că veți fi de acord. Nu m-am întors de nicăieri. Nu m-am dus nicăieri”, a afirmat Johnny Depp după procesul cu Amber Heard.

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef România

Citește și: De ce a ales Anamaria Ferentz să trăiască în SUA. „Nu m-am dus să devin vedetă!” Cum e viața cu iubitul și cei 7 copii ai săi

În 2022, Depp a câștigat un proces de succes în SUA împotriva lui Heard, instanța a constatat că ea l-a defăimat atunci când a pretins abuz domestic.

Fosta soție a vedetei de la Hollywood a fost găsită vinovată în toate cele trei capete de acuzare de defăimare. Judecătorul i-a acordat lui Depp 10 milioane de dolari (din cererea de 50 de milioane de dolari) în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive (reduse la 350.000 de dolari pe limită de stat).

Potrivit unei persoane din anturajul lui Depp, citată de People, Johnny Depp a fost „concentrat pe muncă” de când s-a încheiat procesul din Virginia: filmează, cântă și pictează.

„De îndată ce procesul a luat sfârșit, el s-a ocupat de proiectul Jeanne Du Barry. Filmările au fost dificile, dar Johnny este încântat să revină. Consideră că este perfect ca această dramă istorică să deschidă Festivalul de la Cannes”, a spus sursa.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată acum Johnny Depp

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton