Johnny Depp a ajuns în baston. Starul s-a accidentat, apoi a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel

.

Johnny Depp se deplasează cu ajutorul unui baston după ce s-a accidentat la gleznă. Actorul a fost surprins, zilele trecute, la Boston, unde a susținut un concert cu trupa sa, Hollywood Vampires, care a fost inițial reprogramat.

Starul din producția  „Piratii din Caraibe”, în vârstă de 60 de ani, părea că încearcă să zâmbească și să nu se lase marcat de situație. Cu toate astea, noua sa imagine i-a luat prin surprindere pe fani.

Johnny Depp se deplasează cu greutate

Depp purta un sacou în carouri, alb-negru, avea o vestă în aceeași notă, pantaloni închiși la culoare și tricou alb. Actorul flutura o bandană albă cu cranii, pe care mai apoi a băgat-o în buzunar.

Actorul și-a accesorizat ținuta cu coliere stratificate, o șapcă albastră și ochelari de soare.

Citeşte și: Johnny Depp, plătit regește pentru un rol. Gestul care l-a făcut pe cunoscutul actor să plângă la Cannes

Citeşte și: Lily-Rose Depp are o relație cu o femeie. Cu cine a fost surprinsă sărutându-se fata lui Johnny Depp

Johnny Depp, viață cu probleme

Trupa lui Depp a fost forțată să amâne trei dintre concertele din SUA, pe 29 mai, când actorul  a suferit o accidentare. „Hollywood Vampires va reprograma cele trei concerte din cadrul turneului din SUA de săptămâna viitoare”, au scris Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen pe paginilor de socializare la acea vreme.

„Johnny a suferit o accidentare dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de către medicul său să nu călătorească. Este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească, astfel încât toți cei patru vampiri să poată aduce tot ce au mai bun în turneul din Europa”, au mai spus ei.

Spectacolele au fost programate inițial pentru 30 mai, 31 mai și 1 iunie în Manchester, NH, Boston și, respectiv, Bethel, NY.

Johnny Depp, care a ajuns în instanță cu fosta sa soție, într-un proces pentru defăimare, pe care l-a câștigat, a revenit la viața de turneu.

Citeşte și: Noi informații în procesul de defăimare câștigat de Johnny Depp împotriva fostei soții. Ce afecțiune ar avea actorul

Citeşte și: Johnny Depp a sărbătorit cu mâncare indiană victoria împotriva lui Amber Heard

Johnny Depp, găsit inconștient într-o cameră de hotel

Pe 8 iunie, el a concertat la București cu o cizmă în picior. Și la o săptămână după accidentarea starului, un fan l-a întrebat pe fotograful de turneu al trupei, Kyler Clark, despre cum rezistă Depp.

„Se vindecă! Totuși, o să dureze ceva până o să se vindece complet. Are o cizmă cu care poate merge”, a spus atunci Clarck.

Problemele nu s-au oprit, însă, aici pentru muzicieni. Ei au fost nevoiți să renunțe și la show-ul pe care urmau să îl bifeze pe 18 iulie în Ungaria, asta după ce Depp a fost găsit inconștient într-o cameră de hotel și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton