John Cena, complet dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar. Momentul a amintit de protestatarul nud din 1974

.

John Cena a purtat cea mai îndrăzneață ținută la Oscar 2024, costumul lui Adam. Actorul „Suicide Squad” a ieșit pe scenă fără haine pentru a prezenta, în mod ironic, premiul pentru cel mai bun design de costume, câștigat de „Poor Things”. Inițial, acesta trebuia să aducă un omagiu protestatarului de la Oscarurile din 1974, alături de Jimmy Kimmel, dar a renunțat în ultimul moment.

John Cena, dezbrăcat pe scena Premiilor Oscar 2024

Jimmy Kimmel, în vârstă de 56 de ani, a organizat sceneta de la Premiile Oscar 2024, explicând că această gală este aniversarea a 50 de ani de la ceea ce a fost cel mai nebunesc moment din istoria Oscarurilor”.

„La cea de-a 46-a ediție a Premiului Academiei din 1974, David Niven era în plină prezentare a lui Elizabeth Taylor, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă”, a spus comediantul.

„Vă puteți imagina dacă un bărbat dezbrăcat ar alerga azi pe scenă?”, a continuat el, aparent dându-i semnalul lui John Cena de a alerga pe scenă fără haine.

După un moment de tăcere, a încercat din nou: „Am spus, vă puteți imagina dacă un bărbat nud ar alerga pe scenă astăzi? Nu ar fi o nebunie?”.

Atunci, Cena (46 ani) și-a scos capul din spatele scenei, cu chipul plin de regret. Chemându-l pe Kimmel la el, actorul a spus: „M-am răzgândit, nu vreau să mai fac schema cu protestatarul”.

„Doar că nu mă simt bine în privința asta. Este un eveniment elegant. Sincer, ar trebui să vă fie rușine pentru că ați sugerat o idee atât de lipsită de gust”, a glumit el.

În cele din urmă, John Cena a acceptat să prezinte premiul, acoperindu-se cu plicul în care se afla numele câștigătorului.

Luând plicul de la Jimmy Kimmel, luptătorul profesionist și-a acoperit părțile intime, care păreau să fie acoperite cu o haină modestă, în timp ce se îndrepta încet spre microfonul din mijlocul scenei.

Citește și: Cele mai frumoase ținute ale vedetelor la Premiile Oscar 2024. Vanessa Hudgens și-a anunțat sarcina pe covorul roșu

Citește și: Emma Stone, accident vestimentar la Oscar! Rochia i-a cedat înainte să ridice trofeul pentru cea mai bună actriță în filmul „Poor Things” / Foto

Publicul l-a aplaudat pe John Cena, în timp ce acesta a glumit: „Costumele. Sunt atât de importante. Poate cel mai important lucru care există”.

Ezitând să ridice plicul și să citească nominalizații, a spus: „Nu pot deschide plicul”.

Un Kimmel aparent supărat s-a întors apoi pe scenă pentru a prelua slujba șui John Cena. Între timp, actorul a fost acoperit cu o togă aurie.

Apoi, John Cena a înmânat premiul pentru cele mai bune costume filmului „Poor Things”.

David Niven, întrerupt de un protestatar dezbrăcat

În 1974, co-gazda David Niven era pe cale să o prezinte pe Elizabeth Taylor când un bărbat nud cu păr lung și mustață a intrat în fugă pe scenă și a afișat semnul păcii, în fața publicului șocat. Bărbatul a alergat dintr-o parte în alta a scenei, înainte de a aluneca. În acest timp, Henry Mancini își îndemna orchestra să înceapă să cânte.

După ce și-a revenit din șoc și și-a recăpătat calmul, Niven a glumit: „Ei bine, doamnelor și domnilor, asta era aproape sigur să se întâmple… Dar nu este fascinant să ne gândim că, probabil, singurul râs pe pe care acest om îl va stârni vreodată este dezbrăcându-se și arătându-și neajunsurile?”

Citește și: Cillian Murphy, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în fimul Oppenheimer: „Cea mai sălbatică, mai emoționantă și creativă călătorie”

Citește și: Cupluri pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Elsa Pataky și Chris Hemsworth au pus capăt zvonurilor divorțului

Protestatarul nu a fost arestat atunci și chiar a avut propria conferință de presă. Aici, el a a spus că se numește Robert Opel.

Când a fost întrebat de ce a făcut acest lucru, bărbatul a răspuns: „Știi, oamenilor nu ar trebui să le fie rușine că sunt nud în public. În plus, este o modalitate al naibii de bună de a lansa o carieră.”

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu John Cena nud, la gala Premiilor Oscar 2024

Sursă foto: Profimedia, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton