Joe și Jill Biden au ieșit la plajă cu nepoata în plin scandal la Casa Albă. Cum au fost surprinși

.

Joe Biden a fost văzut în weekend pe plaja din apropierea casei sale din Delaware. Președintele s-a bucurat de soare împreună cu soția sa, Jill, și cu nepoata de 22 de ani, Finnegan.

Președintele Biden și familia sa s-au relaxat pe câte un șezlong și au fost tot timpul urmăriți de cei din Serviciile Secrete.

Joe și Jill au casă pe plajă

Cu toate astea, ceilalți turiști de pe plajă nu au acordat prea mare atenție anturajului prezidențial și au continuat să se lase dezmierdați de soare. Tatăl lui Finnegan, Hunter Biden, în vârstă de 52 de ani, nu s-a alăturat grupului.

Joe și Jill au plătit 2,74 milioane de dolari pentru casa lor de pe malul mării din Rehoboth Beach, în 2017.

Cei doi se bucură nestingheriți de vară și continuă să refuze să abordeze Scandalul Cocaina sau să dea detalii despre iubita lui Hunter.

Când familia Biden a cumpărat conacul din Delaware, Joe a spus într-o declarație că a fost punctul culminant al unui vis de-o viață. „De-a lungul carierei noastre, Jill și cu mine am visat să putem cumpăra un loc lângă plajă, unde să putem aduce întreaga familie”, a spus Biden, care avea 74 de ani când a achiziționat casa.

„Ne simțim foarte norocoși că acum suntem capabili să facem acest lucru și așteptăm cu nerăbdare să petrecem timp cu familia noastră”, a adăugat el.

Citeşte și: Joe Biden, președintele SUA: „Ucraina nu va fi o victorie pentru Putin. Războiul va lăsa Rusia mai slabă și lumea mai puternică”

Citeşte și: Ce ținută a purtat Jill Biden la învestirea lui Joe Biden în funcția de președinte al Americii

Casa are șase dormitoare și alte locuri de poveste

Casa de pe plajă are șase dormitoare și diverse spații de divertisment în aer liber și în interior și verande mari, cu vedere la Atlantic. De asemenea, are o curte și un loc unde se pot strange la un grătar, o sufragerie mare, deschisă spre bucătărie.

Familia Biden se bucură de plajă în timp ce se continuă investigația pentru a afla cine a adus o pungă de cocaină la Casa Albă săptămâna trecută. Geanta a fost descoperită, duminică, în timp ce președintele și fiul său, Hunter, se aflau la Camp David.

Citeşte și: Decizia neașteptată luată de Roxana Vancea. Vedeta a părăsit Capitala cu cei doi copii

Citeşte și: Roxana Hulpe a slăbit spectaculos după ce a devenit mamă: “Am avut 98 de kg, enorm”. Cât arată acum cântarul / Exclusiv

Citeşte și: Alimentele la care a renunțat Simona Țăranu ca să își păstreze silueta și să nu mai aibă probleme de sănătate / Exclusiv

Cui aparțin drogurile

Cei din Serviciile Secrete efectuează analize ADN și au luat amprente pentru a încerca să afle proveniența pachetului.

Acea intrare – care se află în aripa de vest, dar la etajul de sub hol – este, de asemenea, o zonă cu trafic intens, o descriere pe care oficialii de la Casa Albă au folosit-o ca o modalitate de a-și explica îndoielile că vinovatul va fi găsit.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a refuzat să spună dacă familia Biden a fost exclusă oficial, dar nu a oferit detalii despre anchetă. 

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton