Joe Jonas şi Demi Moore, mai mult decât prieteni? Cum au fost surprinse împreună cele două vedete de la Hollywood

.

După divorţul de Sophie Turner şi de recenta despărţire de Stormi Bree, Joe Jonas a fost surprins în compania lui Demi Moore, despre care se spune că i-ar fi mai mult decât o prietenă. Cum au fost surprinşi cei doi, în urmă cu câteva zile?

Demi Moore şi Joe Jonas, mai mult decât prieteni?

Încă din luna decembrie 2023 există speculaţii conform cărora între Joe Jonas şi Demi Moore ar exista o relaţie amoroasă. Zvonurile au dispărut în momentul confirmării poveştii de amor dintre artist şi Stormi Bree, actriţa de care s-a despărţit recent.

În urmă cu câteva zile, au apărut imagini în presa internaţională care îi portretizau pe Demi Moore şi Joe Jonas într-o conversaţie destul de apropiată. Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul la Hotel du Cap din Antibes, din Franța, potrivit unei surse pentru PageSix. Conform unui alt informator, cei doi ar fi devenit romantici în cadrul prânzului, dar fără să ofere detalii specifice.

Alte surse susțin că între Demi Moore și Joe Jonas ar exista doar o relaţie de prietenie, datorită multitudinii de cunoştinţe comune, ceea ce ar fi dus la presupunerea că ar putea exista o relație mai intimă între ei.

Pe lângă prânzul pe care l-au avut în Franţa, a mai existat un aspect care a ridicat semne de întrebare, în legătură cu relaţia dintre Demi şi Joe. La Gala amFAR de la Cannes, pe care Demi a găzduit-o, deşi Nick era invitat să cânte la eveniment, pe scenă, în locul lui a apărut Joe Jonas.

Actriţa de la Hollywood a fost filmată, în plină exaltare, cum dansa pe piesa lui, „Cake by the Ocean”, lucru care a dus la întărirea supoziţiilor că între cei doi ar exista ceva mai mult de o simplă prietenie.

Ce diferenţă de vârstă există între Demi Moore şi Joe Jonas

Dat fiind că Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962, iar Joe Jonas s-a născut pe 15 august 1989, diferenţa de vârstă între cei doi este de aproximativ 27 de ani.

Se pare că bărbaţii din familia Jonas au o preferință pentru femeile mai în vârstă. Fratele artistului, Nick Jonas este căsătorit cu Priyanka Chopra, care are cu 10 ani mai mult decât el. Iar Demi a fost căsătorită cu un bărbat mai tânăr. Actriţa de la Hollywood a fost măritată cu Ashton Kutcher, în vârstă de 46 de ani, care este cu 15 ani mai mic decât ea.

Citeşte şi: Vedete la festivitatea de încheiere a Festivalului de Film de la Cannes. Demi Moore și Elle Fanning au atras toate privirile

Citeşte şi: Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au prezentat public copiii. Cum arată Wyatt și Dimitri

Lista de cuceriri a lui Joe Jonas

Joe Jonas are un istoric amoros mediatiat, având relaţii cu diverse vedete şi personalităţi publice. Poveştile sale de dragoste au fost atent analizate de presă, fiecare dintre ele atrăgând atenția fanilor și a tabloidelor.

Prima relație notabilă a vedetei din Jonas Brother a fost cu AJ Michalka, membră a duo-ului muzical Aly & AJ, pe când ambii erau adolescenți. Relația lor a fost scurtă, dar a marcat începutul vieții amoroase publice a lui Joe.

În 2008, Joe Jonas a început o relație cu Taylor Swift. Aceasta a fost foarte mediatizată, având în vedere faima ambelor vedete. Relația lor a durat câteva luni, iar despărțirea a devenit subiect de discuție după ce Taylor Swift a dezvăluit că Joe a încheiat relația printr-un apel telefonic de doar 27 de secunde. Ulterior, Swift a scris despre despărțirea lor în melodia „Forever & Always”.

După despărțirea de Taylor Swift, Joe Jonas a început o relație cu actrița Camilla Belle, cu care a stat împreună un an, între 2008 și 2009.

În 2010, Joe Jonas a avut o scurtă relație cu Demi Lovato, prietena sa apropiată. Cei doi au fost împreună câteva luni, dar au rămas prieteni și au continuat să colaboreze profesional după despărțire.

Tot în 2010, Joe Jonas a început o relație cu actrița Ashley Greene, cunoscută pentru rolul ei din seria „Twilight”. Relația lor a durat aproape un an, iar despărțirea lor a fost una amicală.

În perioada 2012-2014, Joe Jonas a avut o relație de doi ani cu modelul elvețian Blanda Eggenschwiler. Cei doi au fost văzuți adesea împreună la diverse evenimente publice, dar în 2014 au decis să se despartă.

În 2015, Joe Jonas a avut o relație scurtă cu supermodelul Gigi Hadid. Deși relația lor nu a durat mult, ea a atras atenția presei de divertisment. După despărțirea lor, Gigi Hadid a început o relație cu Zayn Malik.

Cea mai notabilă relație a lui Joe Jonas a fost cu actrița Sophie Turner, cunoscută pentru rolul ei din „Game of Thrones”. Cei doi au început să se întâlnească în 2016 și s-au logodit în octombrie 2017. S-au căsătorit în două ceremonii: una spontană în Las Vegas în mai 2019 și una oficială în Franța în iunie 2019. Joe și Sophie au două fiice, Willa, născută în 2020, și Delphine, născută în 2022. În 2023, însă, Joe Jonas și Sophie Turner au decis să se despartă.

Citeşte şi: Sophie Turner a rupt tăcerea după despărțirea de Joe Jonas: „Mă simțeam ca o pasăre captivă într-o colivie aurită”

Citeşte şi: Sophie Turner, surprinsă sărutându-se cu un aristocrat britanic. Actrița se află în proces de divorț cu Joe Jonas

După despărțirea de Sophie Turner, Joe Jonas a avut o relație scurtă cu modelul Stormi Bree, care a durat aproximativ cinci luni.

Sursă foto: Captură Video şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton