Jennifer Lopez vrea să își schimbe numele de familie după despărțirea de Ben Affleck. Cum i-a afectat divorțul pe copiii actorilor

.

Jennifer Lopez a depus actele de divorț, la doi ani de când ea și Ben Affleck s-au căsătorit în cadrul unei cununii spectaculoase, în Georgia. Cei doi actori s-au despărțit în luna aprilie a acestui an și deși ar fi încercat să își repare relația, căsnicia lor a ajuns la final. În documetele depuse în instanță, artista a precizat că vrea să revină la numele ei de fată, Lopez, renunțând la numele de familie al lui Affleck.

Jennifer Lopez vrea să renunțe la numele de familie al lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de mariaj, iar artista este decisă să renunțe la numele de familie al soțului ei și să revină la numele ei de fată. În documentele depuse la tribunal, artista a bifat caseta pentru ca numele ei să fie restaurat ca Jennifer Lynn Lopez.

Cântăreața a luat numele de familie al soțului ei în ziua în care cei doi s-au căsătorit, în iulie 2022. Aceasta a depus actele de divorț ca Jennifer Lynn Affleck, numele ei legal, iar acum cere o schimbare.

J-Lo a depus actele la Curtea Superioară din Los Angeles fără prezența unui avocat, în ziua în care ea și Ben Affleck ar fi sărbătorit doi de la ceremonia din Georgia.

Cei doi nu au semnat un contract prenupțial înaintea căsătoriei și de câteva luni s-ar afla în discuții pe această temă. Potrivit unor surse citate de TMZ, tensiunile dintre ei au crescut într-atât încât au ajuns să nu-și mai vorbească.

Citește și: Manichiura perfectă pentru toamnă recomandată de Jennifer Lopez. Este ideală pentru tranziţia dintre anotimpuri

Citește și: Promisiunea pe care Ben Affleck i-a făcut-o lui Jennifer Lopez în ziua în care s-au logodit. Mesajul de pe inelul de 5 milioane dolari

Cum au reacționat copiii celor doi actori când au aflat de divorț

Ben Affleck are trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner; Violet (18 ani), Fin (15 ani) și Samuel (12 ani), în timp ce Jennifer Lopez este mama a doi copii gemeni, Max și Emme, în vârstă de 16 ani, din mariajul cu Marc Anthony. Cei cinci au creat o strânsă legătură după căsătoria părinților lor și se pare că aceștia au făcut un pact emoționant: „să nu lase divorțul să le strice relația”.

Un apropiat al familiei a declarat pentru Page Six că „atât copiii lui cât și ai ei sunt foarte bine!”

Citește și: Fratele lui Michael Schumacher, surprins în ipostaze tandre cu iubitul. Cei doi nu se mai ascund, iar fosta soție a pilotului a răbufnit

Citește și: Planul secret al lui Kate Middleton și al Prințului William de a-și schimba modul de viață, pe fondul luptei Prințesei de Wales cu cancerul

„Toată lumea este gata să meargă mai departe. Chiar dacă părinții s-au despărțit, ei au păstrat legătura, în special Emme și Fin sunt foarte apropiate”, a precizat sursa.

Între timp, în ziua în care Jennifer Lopez a depus actele de divorț, Ben Affleck a călătorit cu fosta lui soție pentru a o ajuta pe fiica lor, Violet, să se instaleze la cămin, aceasta urmând să înceapă cursurile universitare.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton