Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit un an de la nuntă. Imagini nemaivăzute de la cununie

.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit un an de căsnicie, iar artista a profitat de ocazie și i-a făcut o dedicație emoționantă soțului ei pe rețelele de socializare. Mai mult, J-Lo a postat și câteva imagini nemaivăzute de la ceremonia din Georgia.

Artista în vârstă de 54 de ani și celebrul actor au demonstrat că dragostea adevărată învinge, chiar și după zeci de ani. Cei doi au mai fost pe punctul de a ajunge la altar în urmă cu 20 de ani, însă relația lor s-a sfârșit înainte de a spune „Da”. Însă nu au uitat niciodată sentimetele pe care le-au avut unul pentru celălalt, cu toate că amândoi au fost căsătoriți cu alte persoane și au și copii cu foștii soți.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit un an de căsnicie

„Acum un an”, a scris Lopez în mesajul care a însoțit imaginile postate pe rețelele de socializare, ce au fost realizate în ziua nunții lor.

Apoi, cântăreața a dezvăluit câteva din versurile noii ei piese, „Dear Ben Part II” de pe viitorul său album, „This Is Me… Now”.

„Dear Ben, Sitting here alone, Looking at my ring ring, Feeling overwhelmed. It makes me wanna sing sing. How did we end up here, Without a rewind. Oh my, This is my life. (Dragă Ben, Stau singură aici, privind la inelul meu, mă simt copleșită. Mă face să cânt, cum am ajuns aici, fără o derulare înapoi. Aceasta este viața mea)”, sunt versurile piesei dedicate celui care i-a devenit soț în urmă cu un an.

Citește și: Jennifer Lopez și secretele ei pentru un ten impecabil la 53 de ani. „Nu am făcut niciodată Botox!”

Citește și: Jennifer Lopez, fără machiaj și total schimbată. Cum a fost surprinsă actrița cu Ben Affleck

În prima fotografie distribuită pe social media, Jennifer Lopez apare îmbrăcată în rochia de mireasă, cu mâneci scurte și un voal alb lung. Pe de altă parte, actorul poartă un smoking alb și o cămașă cu papion negru.

În cea de a doua imagine, fericitul cuplu se sărută, în timp ce o mulțime de artificii luminează cerul.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit înconjurați de familie și prieteni, în Georgia, pe 21 august 2022, la o lună după ce s-au căsătorit în Las Vegas.

J-Lo a suferit de stres posttraumatic înainte de nuntă

Jennifer Lopez a dezvăluit că înainte de nunta cu Ben Affleck a suferit de stres posttraumatic, ținând cont de faptul că cei doi și-au mai anulat odată nunta în trecut.

În cadrul unui interviu acordat lui Jimmy Kimmel, actrița a explicat că, după logodna eșuată din urmă cu 20 de ani, nu putea să creadă că nunta lor din 2022 „se întâmpla cu adevărat”.

Citește și: Ben Affleck și Jennifer Garner, îmbrățișați în vacanță în Italia, alături de cei trei copii. Ce face Jennifer Lopez în acest timp

Citește și: Ben Affleck, în ipostază incendiară, la bustul gol, pe Instagram. Poza a fost postată chiar de Jennifer Lopez

„Eram atât de fericiți și, desigur, se întâmpla, dar nunta era atât de stresantă”, i-a spus ea lui Kimmel, dezvăluind că ceremonia din Las Vegas a fost ideea lui Affleck.

„Într-o zi, Ben a spus, „La naiba, să mergem la Vegas și să ne căsătorim diseară”, a povestit Lopez.

Astfel, Lopez și Affleck au avut parte de două ceremonii, una în Las Vegas și una în Georgia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton