Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează? Actorul ar fi plecat de acasă, iar artista își caută o nouă locuință

.

Jennifer Lopez (54 ani) și Ben Affleck ar fi pe punctul de a divorța. Potrivit unei surse apropiate cuplului de la Hollywood, actorul în vârstă de 51 de ani ar fi părăsit deja căminul conjugal, iar artista ar fi căutarea unei noi case. Problemele dintre ei ar fi început odată cu filmarea documentarului lui J-Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi despărțit

Căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez ar fi pe sfârșite, potrivit publicațiilor din America. Se pare că cei doi actori se îndreaptă cu pași rapizi spre divorț, în timp ce Ben s-a mutat deja din căminul conjugal, iar J-Lo a plecat în căutarea unei noi case.

Celebrul cuplu a fost văzut împreună ultima dată în urmă cu câteva săptămâni, la finalul lunii martie, în timp ce luau prânzul în New York.

Acum, o sursă apropiată celor doi a declarat pentru In Touch că lucrurile între ei „pur și simplu nu au mai putut funcționa” și Ben Affleck și Jennifer Lopez se îndreaptă spre o despărțire, după mai puțin de doi ani de căsătorie.

Citește și: Jennifer Lopez, în mijlocul unor controverse. Artista, acuzată că a fost nepoliticoasă cu un reporter la Met Gala

Citește și: Cum arată casa de 61 de milioane de dolari în care locuiesc Jennifer Lopez și Ben Affleck. Are 10 dormitoare, o sală de cinema și o curte uriașă

„S-a terminat. Se îndreaptă spre un divorț și pentru prima dată, nu este vina lui Ben”, a afirmat sursa.

Sursa a susținut că actorul s-a mutat din casa de 60 milioane dolari pe care o împarte cu Lopez, în timp ce artista a fost văzută căutând o casă în Beverly Hills, fără Ben, în cursul zilei de marți.

„Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o timp de doi ani. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu poate să-l controleze, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi avut cum să dureze”, a mai zis apropiatul cuplului.

Documentarul lui Jennifer Lopez le-ar fi afectat căsnicia

Decizia lui Jennifer de a-și lansa documentarul Amazon Prime, The Greatest Love Story Never Told, în februarie, care a relatat povestea ei de dragoste cu Ben, se pare că a pus o presiune asupra mariajului cuplului.

Acest show a făcut parte din tributul ei adus lui Ben, împreună cu noul ei single, „This is me… Now”.

„Ben nu ar încerca niciodată să îi înăbușe visele sau să-i spună că nu poate face ceva care să o ajute să avanseze în carieră, chiar dacă ea îl poate controla destul de mult”, a mai zis sursa respectivă.

Citește și: Ben Affleck, totul despre relația cu Jennifer Lopez. Actorul i-a pus o condiție când și-au reluat povestea de iubire

Citește și: Rihanna și A$AP Rocky, poze de colecție cu familia lor. Fiul cel mare, RZA, a împlinit doi ani

Fanii au observat și ei că Ben Affleck și Jennifer Lopez au petrecut mult timp separat în ultima perioadă și au participat la evenimente unul fără celălalt.

Artista a mers singură la Met Gala 2024, în timp ce s-a vehiculat că Affleck ar fi lucrat la „The Accountant 2”, dar sursa a precizat că el „a decis să renunțe” la căsătoria cu celebra cântăreață.  

Încă din momentul în care și-au reluat relația, Ben Affleck i-a spus lui J-Lo că nu își dorește ca viața lor amoroasă să se afle în luminile reflectoarelor, numind momentele lor private „sacre”.

Până în prezent, nici Jennifer Lopez și nici Ben Affleck nu au făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect.

Vezi în Galeria Foto de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton