Jennifer Lopez, „furioasă” și „umilită” după despărțirea de Ben Affleck. De ce amână actorul să depună actele de divorț

.

Jennifer Lopez este „furioasă” și se simte „umilită” în urma despărțirii de Ben Affleck, a relatat o sursă pentru Page Six. Pentru a o proteja, actorul amână depunerea cererii de divorț. Artista a fost fotografiată recent fără verighetă și inel de logodnă, în New York.

Jennifer Lopez este „furioasă” și „umilită” după despărțirea de Ben Affleck

Jennifer Lopez (55 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) au format un cuplu între anii 2002 și 2004, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei romantice „Gigli”. S-au împăcat 17 ani mai târziu, în iulie 2021, după ce artista s-a despărțit de fostul ei logodnic, AlexRodriguez, în aprilie 2021.

Actorii și-au oficializat relația în Las Vegas în iulie 2022. Nunta a avut loc luna următoare, în casa lui Affleck din Riceboro, Georgia. Albumul lui Jennifer Lopez, „This Is Me…Now”, și documentarul Amazon Prime lansat în paralel, „The Greatest Love Story Never Told”, cu Ben Affleck în rolul principal, au fost inspirate de relația lor.

Citește și: Cum arată casa de 61 de milioane de dolari în care locuiesc Jennifer Lopez și Ben Affleck. Are 10 dormitoare, o sală de cinema și o curte uriașă

„Ea este o romantică”

„Este furioasă”, a spus o sursă pentru Page Six. „El a umilit-o. El a fost cel care a inițiat împăcarea“, a continuat. „A umilit-o pentru că ea a scos în evidență că el este iubirea vieții ei. Ea este o romantică”, a mai explicat sursa. „Au avut și două nunți acum doi ani. Ăsta e un fel de record, nu sunt niște tineri.“

Protagonista din „Hustlers” este supărat din cauza influenței pe care această despărțire le va avea asupra copiilor lor. Jennifer Lopez este mama a doi copii, gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony (55 de ani). La rândul lui, Ben Affleck are trei copii, pe Violet, de 18 ani, Fin, de 17 ani, și Samuel, de 12 ani, din fostul mariaj cu actrița Jennifer Garner (52 de ani).

Citește și: Ben Affleck și Jennifer Garner, discuție aprinsă în plină stradă. La plecare, actorul a intrat cu mașina într-un alt vehicul

Jennifer Lopez „nu a acceptat pe deplin că s-a terminat”

„Sunt cinci copii implicați în asta”, a mai spus sursa. „Știa că familiile lor se vor uni și încă nu a acceptat pe deplin că s-a terminat.”

Mai mult decât atât, sursa susține că Jennifer Lopez ar avea o relație foarte apropiată cu fata cea mare a lui Ben Affleck, Violet.

Citește și: Jennifer Lopez, fotografii rare cu gemenii Emme și Max, la 16 ani. Băiatul este leit Marc Anthony

„El este foarte protector cu ea”

O altă sursă a explicat pentru Page Six că Ben Affleck amână să depună actele de divorț pentru a evita să o umilească și mai tare pe actriță. Ben tocmai a cumpărat o casă de 20,5 milioane de dolari în Pacific Palisades, California, după ce reședința conjugală a perechii a fost scoasă la vânzare pentru 68 de milioane de dolari.

„El este foarte protector cu ea”, mai spune sursa.

Citește și: Seraphina, fiica lui Ben Affleck și Jennifer Garner și-a schimbat numele în Fin. Cum arată acum

Potrivit TMZ, Ben Affleck și Jennifer Lopez nu-și mai vorbesc, ceea ce ar încetini procesul de divorț. Actorii nu au angajat avocați de divorț. În schimb, managerii lor se ocupă și de aceste detalii.

Echipele lor nu au comentat declarațiile surselor Page Six.

Foto: Profimediaimages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton