Jennifer Lopez, dezvăluiri dureroase despre trecutul ei cu Ben Affleck. Vorbește pentru prima oară despre ce s-a petrecut acum 20 de ani

.

Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani) s-au logodit pentru prima data acum aproape 20 de ani, iar la foarte scurt timp s-au despărțit.

Într-un interviu recent acordat publicației Variety, Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și Ben Affleck au suferit  de sindromul de stres post-traumatic (PTSD) când au fost prima oară un cuplu.

Jennifer Lopez: „Eu sunt eu, îmi ascult inima!”

Înainte de lansarea noului ei album și a filmului ce aprofundează viața artistei, “This Is Me… Now”, Lopez spune că are unele îngrijorări cu privire la expunerea publică a vieții ei amoroase.

„Ca artiști, trebuie să ne ascultăm inima. Și eu sunt eu, îmi ascult inima și fac ceva ce poate lumea nu crede că este cea mai bună idee, dar trebuie să o fac”, a spus ea pentru presa.

Amândoi avem PTSD”, a spus ea despre frenezia din media care i-a afectat când ea și Affleck s-au întâlnit pentru prima dată. Cei doi și-au reluat relația în aprilie 2021, după despărțirea din 2004.

„Dar acum suntem mai în vârstă. Suntem mai înțelepți. Știm, de asemenea, ce este important, ce este cu adevărat important în viață. Și nu este atât de mult despre ce cred alții, cât despre cât de sincer ești tu cu tine” – a continuat Lopez.

Pentru cuplu, multe s-au schimbat în 18 ani. „Suntem mai în vârstă acum, suntem mai înțelepți, avem mai multă experiență, ne aflăm în locuri diferite ale vieții noastre, avem copii acum și trebuie să fim foarte conștienți de aceste lucruri”, a declarat ea, citată de People.

„Suntem suficient de puternici acum pentru a ști ce este real și ce nu!”

Cei doi sunt părinții ai cinci copii – Lopez îi are pe gemenii Max și Emme, în vârstă de 15 ani, cu fostul soț, cântărețul Marc Anthony, iar Affleck îi are pe Violet (17 ani), Seraphina (14 ani) și Samuel (11 ani), cu fosta soție, actrița Jennifer Garner.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, fără machiaj și total schimbată. Cum a fost surprinsă actrița cu Ben Affleck

Citeşte şi: Jennifer Lopez, modificată în Photoshop pentru o prezentare de lenjerie intimă. Cum arată în realitate și cum e prezentată publicului

Citeşte şi: Ben Affleck și Jennifer Garner, îmbrățișați în vacanță în Italia, alături de cei trei copii. Ce face Jennifer Lopez în acest timp

Citeşte şi: Jennifer Lopez și Ben Affleck au sărbătorit un an de la nuntă. Imagini nemaivăzute de la cununie

Lopez a mai spus că acum, copiii lor beneficiază de lecțiile de viață culese de ei de-a lungul timpului.

„Este un rezultat frumos că acest lucru s-a întâmplat în acest fel, în acest moment al vieții noastre în care ne putem aprecia și sărbători cu adevărat unii pe alții și în care putem să ne respectăm. Întotdeauna am făcut-o, dar avem și mai multă apreciere unii față de alții acum, pentru că știm că viața te poate duce în direcții diferite.” – a mai spus artista.

Privind înapoi la circul media care s-a stârnit în jurul relației lor înainte de despărțirea lor în 2004, Lopez a adăugat pentru People: „Cred că suntem suficient de puternici acum pentru a ști ce este real și ce nu. Când eram mai tineri poate că unele dintre acele voci din afară ne păreau un pic prea dure pentru noi și era mai dificil să acceptăm ce se spune și să trecem peste.”

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton