Ca două picături de apă! Fiica lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck e copia actriței. Cum au fost surprinse cele două

.

Jennifer Garner și-a folosit fiica pentru a se proteja, în glumă, de paparazzii care îi făceau poze. Fotografiile surprinse în Los Angeles o arată pe Garner, care seamănă teribil cu fiica de 17 ani pe care o are cu Ben Affleck, îmbrăcată lejer, într-un tricou negru, cu mânecă lungă, o pereche de pantaloni scurți și adidași.

Garner are o figură relaxată și la fel îi este și ținuta. Actrița are părul prins într-un coc și ochii acoperiți de o pereche de ochelari de soare.

Așa mamă, așa fiică

La un moment dat, Garner, în vârstă de 51 de ani, prinde brațele fiicei sale și o poziționează în fața ei.

Violet nu pare să nu fie deranjată de gestul mamei ei, iar amândouă încep să zâmbească.
Tânăra a optat pentru un look mai fashion, de vară. Adolescenta poartă o rochie maxi cu buline albe și roșii, cu volane în jurul decolteului. Ea și-a accesorizat ținuta cu o pereche de adidași.

Actrița o mai are pe Seraphina, în vârstă de 14 ani, și Samuel, în vârstă de 11 ani, cu Affleck.
Cei doi actori au fost căsătoriți timp de 10 ani, dar au divorțat în 2015.

Citeşte și: Jennifer Lopez a știut pe cine să aleagă. Ben Affleck își răsfață fiica vitregă. Cum au fost surprinși cei doi

Citeşte și: Jennifer Garner nu își lasă copiii pe rețelele de socializare: „Nu văd nimic pozitiv”

Jennifer Garner are o relație cu John Miller

Garner se întâlnește cu John Miller din 2018 și recent au fost surprinși de fotografi în timp ce împărțeau un moment de tandrețe pe stradă. Între timp, Affleck s-a recăsătorit cu Jennifer Lopez, în iulie 2022, la aproape două decenii după ce s-au întâlnit pentru prima oară.

Chiar dacă Garner și Affleck, în vârstă de 50 de ani, au mers pe drumuri separate, familiile lor sunt tot mai unite. De curând, Jennifer Garner a mers la Disneyland împreună cu Seraphina Affleck, fiica pe care o are cu Ben, și cu fata lui lui Jennifer Lopez, Emme Muniz.

În ciuda programului încărcat, Garner dă prioritate timpului petrecut cu copiii.

Citeşte și: Cum arată noua casă a cuplului Jennifer Lopez-Ben Affleck. A costat 61 de milioane de dolari / Foto

Citeşte și: Jennifer Garner, siluetă de invidiat în costum de baie la 48 de ani

Ben Affleck, un tată model

Ben Affleck e un tată model pentru copiii săi, dar și pentru gemenii lui Jennifer Lopez. Actorul a fost surprins în mai alături de fiica sa vitregă, Emme, în Santa Monica. Actorul din Gone Girl, în vârstă de 51 de ani, și adolescenta de 15 ani și-au făcut drum prin oraș pentru a face câteva cumpărături, dar au avut zâmbetul pe buze tot timpul.

Emme este unul dintre gemenii pe care actrița Jennifer Lopez , în vârstă de 53 de ani, îi are cu fostul ei soț, Marc Anthony

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton