Jennifer Aniston a vorbit cu Matthew Perry în ziua morții actorului. „Ne-am trimis mesaje în acea dimineață. Era fericit!”

.

Jennifer Aniston vrea ca lumea să știe că Matthew Perry  “era bine” înainte de moartea sa prematură. Cel care l-a interpretat pe Chandler Bing în celebrul serial “Friends” s-a stins din viață pe 28 octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani. Actorul a fost găsit fără suflare în jacuzzi-ul din locuința sa.

„Amuzantul Matty… Nu avea dureri. Nu era chinuit de nimic. Era fericit!”

În primul interviu după pierderea colegului ei din „Friends”, Jennifer Aniston (54 de ani) a spus pentru Variety că speră ca Perry să rămână în memoria oamenilor „așa cum a spus că i-ar plăcea să rămână în amintirea tuturor”, ca un om care a trăit bine și i-a ajutat pe alții.

„Era fericit. Era sănătos. Se lăsase de fumat. Își intrase în formă. Era fericit – asta e tot ce știu”, a spus actrița cu lacrimi în ochi.

Alături de ea, actrița Reese Witherspoon, colega lui Aniston din „The Morning Show”, a ținut-o de mână în timp ce își ștergea lacrimile. „Ne-am trimis mesaje în acea dimineață. Amuzantul Matty… Nu avea dureri. Nu era chinuit de nimic. Era fericit!

Vreau ca oamenii să știe că el era cu adevărat sănătos și devenea din ce în ce mai sănătos. Își atingea țelul. A muncit atât de mult. El chiar a avut o viață dură. Mi-e tare dor de el. Tuturor ne e! Ne-a făcut să râdem atât de tare!”

„Sper să știe că a fost iubit într-un mod în care nu a crezut niciodată că este.”

Perry a murit pe 28 octombrie la vârsta de 54 de ani. El a fost cel mai bine cunoscut pentru că a jucat în toate cele 236 de episoade din „Friends”, alături de Aniston, David Schimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc și Lisa Kudrow. În 2022, Perry a vorbit despre luptele sale cu dependențele de droguri în cartea sa, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir”.

După moartea lui, distribuția serialului Friends, alături de alți actori și numeroși reporteri, au scris ]n mediul online despre experiențele lor cu Perry și de cât de mult a însemnat personajul său, Chandler Bing. În plus, în numele său există o fundație pentru a-i ajuta pe alții care se luptă cu dependențele de droguri și alcool.

Citeşte şi: Matthew Perry a crescut într-o familie numeroasă. Cine sunt frații regretatului actor. „Îmi plăcea să-i îngrijesc!”

Citeşte şi: Cum arată casa lui Matthew Perry de 6 milioane de dolari, unde actorul a trăit ultima perioadă a vieții / Foto

Citeşte şi: Ce s-a ales de actorii din Friends, după terminarea serialului. Cum arată azi colegii regretatului Matthew Perry

Citeşte şi: Matthew Perry, „liniștit” în copilărie cu barbiturice. De ce i-au dat părinții droguri în a doua lună de viață

„Este atât de frumos!”, a spus Aniston despre cum oamenii și-au exprimat iubirea și atașamentul față de regretatul actor. „Sper să știe că a fost iubit într-un mod în care nu a crezut niciodată că este.”

Aniston a încercat să găsească cuvintele pentru a descrie dialectul lui Perry, care a devenit sinonim cu Chandler Bing. „Modul lui de a vorbi a creat o lume complet diferită”, a spus ea. „Noi mergeam înainte ghidați de el, într-un fel. A adăugat ceva la bucuria noastră.”

Reese Witherspoon, despre rolul din Friends: „Mă simt norocoasă că am ajuns în acel serial!”

Witherspoon, care a apărut în două episoade din „Friends” în 2000, a lăudat întreaga distribuție a sitcomului de succes.

„Ați fost cu toții atât de apropiați. Este incredibil ce s-a născut din acele prietenii și cum ați avut întotdeauna grijă unul de celălalt și cum v-ați respectat de-a lungul anilor. Mă simt norocoasă că am ajuns în acel serial și am intrat acolo ca Alice în Țara Minunilor, uitându-mă cum ea mai populară distribuție făcea totul.

Îmi amintesc că ajungeam acasă și mă gândeam, ‘Oh, ei sunt într-o altă ligă. Sunt pe o altă planetă cu cu simțul umorului lor.’ Era ceva ce mai văzusem niciodată. Cum cum vă înfruptați unul din energia celuilalt era extraordinar!” – a spus Reese.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton