Jean Gavril și soția sa, Bianca, vor deveni părinți pentru a doua oară: „Acest copil a fost planificat”/ Exclusiv

.

Jean Gavril și soția sa, Bianca, așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil și fac primele declarații despre bucuria pe care o trăiesc, în exclusivitate, pentru UNICA.ro.

Jean Gavril (29 de ani) și Bianca, soția lui, se află în acest moment in Paris, în Place Pigalle, un loc special pentru cei doi soți. În exclusivitate pentru UNICA.RO, Jean Gavril și Bianca fac primele declarații despre sarcină. Fostul concurent de la America Express dezvăluie cum a primit vestea de la soție, dar și cum au anunțat-o pe fiica lor, Eva Maria, că va avea un frațior sau o surioară.

Jean Gavril și soția sa, Bianca, primele declarații despre al doilea copil: „Nu a fost o surpriză, a ieșit din prima”

Citește și:  Jean Gavril dezvăluie secretul relației cu soția sa, Bianca, dar și cum l-a schimbat America Expree: „Distanța stinge focurile mici, dar le întețește pe cele mari”/ Exclusiv

Felicitări, Bianca și Jean Gavril! Sunteți la Paris și vă bucurați de puținul timp rămas până vine cel de-al doilea bebeluș.

Mulțumim pentru gândurile frumoase! Suntem în Piața Pigalle, în Paris. Suntem foarte fericiți și putem spune că acest copil a fost planificat. Nu a fost o surpriză, a ieșit din prima. Noi ne propuneam de mult ă vreme, dar în august a fost gândit sută la sută. Știam foarte bine ce facem și a venit la fix.

Jean și Bianca vor deveni, din nou, părinți. Sursă foto: Arhivă personală
Jean și Bianca vor deveni, din nou, părinți. Sursă foto: Arhivă personală

Acum 10 ani v-ați făcut promisiuni care acum văd că vă ies…

Ăsta a fost planul și de aceea ne-am și întors la Paris. N-o să ne mai întoarcem curând aici însă. Avem așa o chestie, la 20 de ani te gândești la unele, la 30 de ani se întâmplă, le-am făcut și suntem foarte mândri de noi. Cel mai mult suntem mândri că am avut curaj și că am avut grijă de oamenii ăia care, la 20 de ani, își promiteau chestii. Iată că suntem acum în același loc, 10 ani mai târziu, în Piața Pigalle.

Cum se simte soția lui Jean Gavril la a doua sarcină: „Sunt temătoare, poate chiar anxioasă”

Cum te simți, Bianca? Cât de mari sunt emoțiile acum, la a două sarcină?

Suntem fericiți. Eu sunt emoționată pentru că deja simt cum inima mea este în două locuri. Și la bebelușul care urmează să vină, și la Eva. Mă gândesc mult la ea, cum o să fie, simt că o mare parte din atenția familiei va trebui să fie spre Eva. Sper să nu simtă ceva la venirea celui de-al doilea bebeluș, chiar dacă gelozie va simți cu siguranță, știu teoria. Eu nu am frați și poate de aceea sunt temătoare, poate chiar anxioasă.

La Eva mi-a fost foarte greu în perioada post partum și mi-e frică să nu fie iar la fel de greu. Am niște frici, dar momentan le las pentru mai încolo, momentan mă bucur că am trecut de primul trimestru. M-au mai lăsat și grețurile și senzațiile acelea bolnăvicioase, încep să-mi revin acum. All good din partea mea, așteptep doar confirmarea de sex în decembrie.

Bianca și Eva Marina. Sursă foto:  Arhivă personală
Bianca și Eva Marina. Sursă foto: Arhivă personală

Tu ce ai vrea să fie?

Încă nu știm ce e, dar nu prea avem dorințe. Vreau doar un copil sănătos și atât. Mai departe știe Dumnezeu ce-ți dă. Și eu, și Jean considerăm că fiecare copil este o lecție care vine cu un pachet de învățăminte. Jean, de exemplu, prima dată și-a dorit fată și fată a ieșit.

Cum a aflat Jean Gavril ca va deveni tată din nou: „M-am bucurat mai mult ca prima dată, nu-mi venea să cred”

Jean, cum ți-a dat Bianca vestea?

Eram la Constanța și ne pregăteam să mergem la o nuntă, pe 1 septembrie. Eu veneam de pe drumuri, dusesem fata la bunici, veneam acasă să ne pregătim. Intru în casă, aveam niște prieteni la noi, și îi văd la masă, aliniați, crispați, terminați psihic. Se uitau la mine ca la felul 14. Evident că m-am prins după fața Biancăi, atunci când s-a întors spre mine. Am întrebat-o ce are și mi-a spus că e însărcinată. Că s-a întâmplat din prima, la două săptămani după prima încercare. Am fost în denial (n.r. negare) o oră. M-am bucurat mai mult ca prima dată, nu-mi venea să cred, planul a fost plan. Toată ziua aia a fost bună, n-o s-o uit vreodată.

Citește și: Cum au arătat Andreea Esca și Alexandre Eram în ziua nunții, în anul 2000. Milionarul avea o altă relație când vedeta PRO TV l-a cucerit

Citește și: Cum arată familia lui Jean Gavril. Fetița artistului avea doar 7 luni când el a plecat în America Express

Citește și:  EXCLUSIV: 10 întrebări-oracol cu Jean Gavril

Cum așteaptă Eva noul bebeluș

Se bucură Eva că vine bebelușul?

I-am spus din prima, după ce am fost la primul consult. I-am arătat poze, acum vorbește cu burtica. Știe că bebe vine în mai. Până la urmă are doar 2 ani, este un copil foarte deștept, dar nici nu poți avea pretenții exagerate de la ea. Suntem mulțumiți că am avut grijă să-i spunem din timp. Am crescut-o pe Eva fără să o mințim, chiar dacă adevărul a fost și bun și rău. Ea a învățat să reacționeze ca atare și se bucură alături de noi.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton