Jamie Foxx, dezvăluiri despre perioada petrecută în spital, când a luptat pentru viața sa: „Am fost plecat timp de 20 de zile”

.

Jamie Foxx a făcut dezvăluiri despre perioada în care a fost spitalizat, în aprilie 2023, fără ca nimeni să dea vreun indiciu cu privire la motivul pentru care a ajuns să fie internat de urgență. Actorul în vârstă de 56 de ani se afla la filmările peliculei „Back in action” cu Cameron Diaz, în Atlanta, când a solicitat ajutor medical. Starul de la Hollywood a explicat acum că nu a mai putut să meargă și că „a văzut tunelul, dar nu și lumina”, în lupta lui pentru supraviețuire.

Jamie Foxx, dezvăluiri despre misterioada boală cu care s-a luptat în aprilie 2023

Jamie Foxx a povestit cum totul a început cu o durere de cap „urâtă” care l-a făcut să ceară un antiinflamator puternic. Acesta și-a pierdut apoi cunoștința și și-a revenit trei săptămâni mai târziu, fără a-și aminti ce s-a întâmplat.

Celebrul actor a spus: „Am fost plecat timp de 20 de zile”, adăugând că nu-și amintește nimic.

Acesta a mărturisit că sora și fiica sa l-au dus la „primul medic”: „Următorul doctor a zis: „Se întâmplă ceva acolo sus””, indicând spre capul său, notează Daily Mail.

În decembrie 2023, Jamie Foxx a afirmat că a „văzut tunelul, dar nu lumina”, în timp ce a vorbit despre experiența sa, în prima apariție publică de la teribilul incident care l-a făcut să lupte pentru viața sa.

Acesta a recunoscut că, în urmă cu șase luni, nu putea merge, fără a da prea multe detalii despre criza medicală care l-a făcut să ajungă de urgență la spital.

Citește și: Jamie Foxx, dat în judecată pentru agresiune sexuală

Citește și: Motivul pentru care Katie Holmes a ținut ascunsă relația cu Jamie Foxx

„Știi, este o nebunie, n-am putut să fac asta acum șase luni. De fapt, nu puteam să merg”, a zis el după ce a urcat pe scenă pentru a primi premiul Vanguard la Celebration of Cinema & Television: Honoring Black, Latino and AAPI Achievements din Los Angeles.

„Prețuiesc fiecare minut acum, este diferit. Nu i-aș dori ceea ce am trecut nici celui mai rău inamic al meu pentru că este greu când se termină, când vezi tunelul – nu am v-zut lumina”, a afirmat el, precizând că în acel tunel pe care l-a văzut era foarte cald și nu știa încotro se îndreaptă.

Actorul a revenit pe platourile de filmare

Jamie Foxx a revenit pe platourile de filmare pentru pelicula sa, Back in Action. Actorul îl interpretează pe Matt, în timp ce Cameron Diaz este Emily, a revenit la filmări pentru prima dată din anul 2014.

Personajele lor sunt spioni pensionari ai CIA care au lăsat deoparte viața de spionaj pentru a-și întemeia o familie. Filmările au fost reluate pe 21 ianuarie 2014 și pelicula urmează să apară în cinematografe pe 15 noiembrie.

În aprilie, Foxx a spus că intenționează să dezvăluie detaliile despre starea sa de sănătate într-un viitor număr de comedie.

Citește și: Ţinutele vedetelor de la Festivalul Nostalgia 2024. Ce outfituri au purtat Andreea Marin, Andreea Bănică şi Adelina Pestriţu

Citește și: Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV: „Aveam nevoie de mine sănătoasă” / Exclusiv

Fiica actorului, Corinne (30 ani), a dezvăluit recent că tatăl ei se simte mult mai bine și a precizat că este norocoasă că poate lucra alături de el în serialul Fox Beat Shazam.

„Se descurcă atât de grozav, se descurcă extraordinar. Sunt atât de recunoscătoare că pot lucra (la Beat Shazam) cu el și că pot petrece atât de mult timp cu el”, a spus ea.

Corrine s-a logodit recent cu Joe Hooten, dezvăluind că logodnicul ei a reușit să-l cucerească pe Jamie Foxx în timpul unei călătorii în Hawaii.

Vezi mai multe imagini cu Jamie Foxx în Galeria FOTO de mai sus

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton