Jamie Foxx, dat în judecată pentru agresiune sexuală

.

Jamie Foxx este acuzat de agresiune sexuală, de o femeie a cărei identitate nu a fost dezvăluită. Aceasta susține că actorul a hărțuit-o în anul 2015, într-un restaurant din New York și cere acum despăgubiri pentru durere, suferință și pierderi economice.

Femeia susține că „va fi permanent afectată de rănile și suferința emoțională” cauzate de Jamie Foxx. Astfel, aceasta a decis să îl dea în judecată pe actor la Curtea Supremă din New York.

Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală

Jamie Foxx a fost acuzat că a agresat sexual o femeie la un restaurant din New York, potrivit dosarelor depuse în instanță.

Plângerea femeii, depusă miercuri la Curtea Supremă din New York și obținută de People, arată că incidentul a avut loc în august 2015 la Catch NYC, un restaurant cunoscut din orașul american.

Presupusa victimă, denumită Jane Doe, a susținut că a intrat în unitate unde l-a văzut pe co-fondatorul Catch Hospitality Group, Mark Birnbaum, așezat „la o masă distanță și bea băuturi” cu Foxx (55 ani), al cărui nume real este Eric Marlon Bishop.

Doe a susținut că la aproximativ 1:00 a.m., ea și o prietenă s-au apropiat de masa lui Foxx pentru a-l ruga să facă o poză împruenă.

Aceasta spune că el a răspuns: „Sigur iubito, orice pentru tine” și a început să facă „mai multe fotografii”.

În plângere, femeia a susținut că Foxx „părea în stare de ebrietate”.

Aceasta a mai susținut că actorul i-a spus: „Uau, ai acel corp su dupermodel”, „Miroși atât de bine” și „Arăți ca Nickie”. Când a întrebat „Cine este Nickie?”, Foxx a răspuns: „Gabrielle Union”.

Citește și: Motivul pentru care Katie Holmes a ținut ascunsă relația cu Jamie Foxx

Citește și: Rona Hartner, în stare gravă la spital. Mesajul transmis de sora artistei: „Își trăiește ultimele clipe”

Ce s-ar fi întâmplat în restaurant

Femeia spune că apoi actorul a luat-o de braț și a tras-o în zona din spate a acoperișului. Cei doi s-ar fi aflat într-o zonă retrasă, unde Jamie Foxx „și-a pus ambele mâni pe talia ei, le-a mutat sub bluză și a început să-i frece sânii”.

Femeia spune că a încercat să se îndepărteze de el și a onbservat un agent de securitate „la ceva distanță care a văzut ce se întâmplă, dar s-a îndepărtat mai mult”. Doe a susțint că actorul și-a băgat mâinile în pantalonii ei și a agresat-o sexual.

Aceasta a adăugat că atunci prietena ei a ieșit afară și, când a văzut-o pe cealaltă femeie, Jamie Foxx s-a oprit și s-a dus către agentul de securitate.

Femeia susține că din cauza acțiunilor actorului, a fost „rănită și s-a îmbolnăvit, fiind nevoită să fie supusă unui tratament medical”.

Citește și: Cum arată apartamentul influenceriței Laura Giurcanu: „Mereu am visat să am propria mea casă” / Video

Citește și: Andra, acuzată că a „stâlcit imnul” la meciul România-Elveția: „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță”. Reacția vedetei

Actorului i se cer acum despăgubiri

Mai mult, femeia a precizat că „nu a putut să își desfășoare activitățile obișnuite, a suferit mari dureri și suferințe conștiente și va fi permanent afectată de rănile și suferința emoțională cauzate de agresiunea sexuală”.

Documentele se referă la Foxx ca fiind „o celebritate binecunoscută care a comis acte odioase”.

Doe a spus că „a suferit și continuă să sufere răni fizice și emoționale, anxietate, suferință, jenă și prejudicii economice”.

Astfel, ea solicită despăgubiri pentru durere, suferință, pierderi economice, într-o sumă care depășește competența tuturor instanțelor inferioare.

Reprezentanții actorului nu au dat încă nicio declarație pe acest subiect.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jamie Foxx

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton