James Middleton, imagine emoționantă cu Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că are cancer: „Am urcat mulți munți împreună”

.

James Middleton a publicat o imagine emoționantă cu sora sa, Kate Middleton, după ce Prințesa de Wales a anunțat că suferă de cancer. Soția Prințului William a făcut dezvăluirile într-un clip emoționant, publicat pe pagina de Instagram Prince and Princess of Wales.

James Middleton, imagine emoționantă cu sora sa, Kate Middleton

James Middleton, fratele mai mic al lui Kate Middleton a publicat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce sora sa a anunțat public că a fost diagnosticată cu cancer, în urma operației abdominale pe care a avut-o în luna ianuarie a acestui an.

James, în vârstă de 36 de ani, a distribuit în mediul online și un mesaj plin de emoție în care își exprimă susținerea pentru sora lui mai mare.

În fotografia publicată pe pagina sa de Instagram, James Middleton apare împreună cu Kate, în perioada copilăriei lor, în timp ce se aflau într-o drumeție la munte.

Citește și: Expert în limbajul trupului: Kate Middleton, pe punctul de a ceda în clipul în care anunță că are cancer. Gestul care o dă de gol când vorbește despre William și cei trei copii

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au contactat-o pe Kate Middleton, după ce Prințesa a anunțat că are cancer

„De-a lungul anilor am urcat mulți munți împreună. Ca familie, îl vom urca și pe acesta împreună cu tine”, a scris fratele mai mic al Prințesei de Wales.

Prințul și Prințesa de Wales, copleșiți de numeroasele mesaje primite

Kate Middleton și Prințul William s-au arătat copleșiți de numeroasele mesaje și gânduri bune pe care le-au primit de când Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

„Prințul și Prințesa sunt amândoi extrem de emoționați de mesajele amabile ale oamenilor de aici, din Marea Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume, ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale. Sunt extrem de emoționați de căldura și sprijinul publicului și sunt recunoscători pentru înțelegerea cererii lor de confidențialitate în acest moment”, a declarat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au bifat prima vacanță în doi de când sunt părinți: “Nici nu credeam că se mai poate vreodată”/ Exclusiv

Citește și: Ce joburi a avut Kate Middleton, înainte de a intra în Familia Regală. Fost șef: „Nu era prețioasă”

Vestea vine la două luni după ce Prințesa de Wales s-a îndepărtat de viața publică în urma a ceea ce Palatul Kensington a spus la acea vreme că a fost o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune abdominală non-canceroasă. De atunci, Catherine s-a confruntat cu numeroase speculații referitoare la sănătatea ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginea emoționantă publicată de James Middleton

Sursă foto: Instagram, Profimedia, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton