Jador, descalificat de la Survivor All Stars. Câți bani a primit pentru săptămânile petrecute în Republica Dominicană

.

Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. Cântărețul în vârstă de 28 de ani ar fi fugit de la filmări pentru a fi cu o tânără de care s-a îndrăgostit. Însă nu a plecat din Republica Dominicană, ci cu o sumă impresionantă de bani.

Faimosul a decis să nu respecte regulile emisiunii, iar producătorii au decis să îl descalifice, eliminarea sa urmând să fie difuzată săptămâna aceasta în emisiunea de pe Pro TV.

Jador, descalificat de la Survivor All Stars

Potrivit unui anunț făcut pe pagina de Instagram Viperele Vesele, Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars România. Artistul ar fi ales să fugă din tabăra Faimoșilor, încălcând astfel regulile stricte ale show-ului. Acesta ar fi vrut să își vadă iubita, pe Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022. În urmă cu o săptămână, i s-ar fi promis că o să poată să o vadă, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, Faimosul ar fi fugit din tabără.

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars. Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins”, au scris cei de la Viperele Vesele, povestind ce s-a întâmplat cu artistul.

Anunțul ar urma să fie făcut de Daniel Pavel, în timpul unui consiliu. Prezentatorul l-ar fi „luat la rost” pe cântăreț.

Citește și: Elena Marin, dezvăluiri după eliminarea de la Survivor All Stars. Ce spune despre Faimoși și Războinici: „Mulți ar tăia în carne vie” / Exclusiv

Citește și: Roxana Nemeș, primul interviu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Dumnezeu m-a păzit de ce era mai rău” / Exclusiv

Jador a confirmat eliminarea

Jador a confirmat că a părăsit competiția Survivor, după cinci săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Cântărețul a fost contactat de jurnaliștii de la Fanatik, moment în care a spus că, într-adevăr a ieșit din competiție.

Cântărețul, care nu ar fi avut acces la tehnologie dacă ar mai fi fost în competiție, a precizat că a făut câteva greșeli ce au dus la descalificarea sa din acest concurs.

Citește și: Cine este Ana Porgras de la Survivor All Stars. Își ține iubitul ascuns, după ce s-a zvonit că a format un cuplu cu Zanni

Citește și: Cântăreața Emaa este însărcinată pentru prima oară. „Realitatea mă ia pe sus în toate formele!” Cum le-a dat fanilor marea veste

Câți bani a primit artistul pentru participarea la Survivor All Stars România

Jador ar fi cel mai bine plătit concurent al acestui sezon Survivor România. Cântărețul și-ar fi negociat cel mai bine contractul, astfel că va pleca acasă cu o sumă considerabilă de bani.

Potrivit Cancan, pentru o săptămână petrecută în competiție, acesta ar fi primit 10.000 de euro. Astfel, pentru cele cinci săptămâni în care a luptat alături de Faimoși, acesta va reveni în România cu suma de 50.000 de euro.

De asemenea, la intrarea în competiție, Faimosul ar fi avut și o cerință mai specială. Se pare că artistul a vrut să ia cu el în junglă și Biblia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jador

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton