Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars: „Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna” / Video

.

Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars în ediția de săptămâna trecută a emisiunii filmate în Republica Dominicană, dar producătorii i-au permis acestuia să revină pentru o ultimă dată în fața camerelor de filmat. Și asta pentru a-i face o surpriză iubitei sale, Oana Ciocan, care a intrat în competiție la scurt timp după eliminarea artistului. Cântărețul în vârstă de 28 de ani și-a cerut iubita de soție, iar momentul a fost filmat.

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan

Zilele trecute, Jador a fost descalificat de la Survivor All Stars pentru că a fugit din tabără pentru a ajunge la iubita sa, Oana Ciocan, cazată la un hotel din apropiere. Căzând pradă impulsului, cântărețul nu a mai ținut cont de nimic și a luat-o la fugă prin junglă fără a anunța echipa de filmare, pentru a-și vedea partenera. Dar acest lucru i-a adus eliminarea din competiție.

Totuși, producătorii i-au permis să revină în fața camerelor de luat vederi pentru o ultimă dată, înainte de a părăsi Republica Dominicană.

Acesta i-a făcut o surpriză Oanei, care a intrat în echipa Războinicilor. Tânăra a aflat târziu de eliminarea iubitului ei, iar această veste a întristat-o. Daniel Pavel și-a exprimat speranța că Oana va fi bine și își va găsi echilibrul de care are nevoie.

Citește și: Survivor All Stars România: Reacțiile concurenților după descalificarea lui Jador. Zanni: „A fost o bucurie atât de mare”

Citește și: Survivor All Stars, 5 martie. Ana Pal și Oana Ciocan, iubita lui Jador, primele declarații după ce au intrat în show: „Cred în destin” / Exclusiv

„Povestea asta are un final. Avem o surpriză pentru tine. O să mergi într-un loc unde vei afla adevărul chiar de la cine trebuie. Să nu leşini! Am încredere în tine, ia-ţi energia de care ai nevoie şi bucuraţi-vă de a trăi Survivor frumos. Sunteţi minunaţi!”, a spus Daniel Pavel.

Apoi, Oana Ciocan a plecat în junglă, unde o aștepta Jador, care îi pregătise o surpriză acesteia.

După ce s-au îmbrățișat și sărutat, Jador a cerut-o de soție.

„Eu te iubesc pe tine şi vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soţia mea?”, i-a spus artistul vizibil emoționat.

„Băi, haide, măi”, a fost prima reacție a Oanei Ciocan.

„Da, vrei să fii soția mea?”, a întrebat artistul.

„Bă, ce e asta?”, a reacționat tânăra.

„Vrei?”, a continuat Jador.

„Păi, normal. Dar tu știai răspunsul. Tu știi că eu chiar vreau să rămân toată viața cu tine”, a răspuns Războinica.

Jador a mărturisit că, inițial, s-a gândit să o ceară în căsătorie la un concert, însă apoi a decis să facă acest pas în Republica Dominicană.

Artistul i-a dat o scrisoare iubitei sale

Înainte de a o cere de soție, Jador i-a dat Oanei Ciocan o scrisoare, mărturisind că preferă să scrie în loc să îi spună direct „cuvinte frumoase”.

„Ştii că eu nu sunt capabil să scot cuvinte frumoase pe gură pentru că mi-e ruşine, aşa că am scris. După ce o citeşti, o arzi. (În spate: Eu de multe ori în loc să îi spun că o iubesc, îi spun că e grasă. Mi-e ruşine să vorbesc frumos, nu ştiu de ce. Îmi e ruşine să spun te iubesc, eşti fata cu care îmi doresc să am copii)”, a spus Jador la Survivor All Stars.

În scrisoare, cântărețul i-a spus Oanei că ea este singura care l-a văzut așa cum este cu adevărat și a numit-o „muza” lui.

„Femeia mea, aș vrea să îți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum este să îți scriu. Știi că foamea, stresul și neacceptarea oamenilor nu reprezintă o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și, în sfârșit, mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea”, a fost începutul scrisorii lui Jador.

Citește și: Alex Delea, dezvăluiri dureroase despre copilărie: „N-aveam lumină, nu aveam apă caldă”

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să participe la Survivor: „Am prins câteva secvențe și nu-mi place ce văd” / Exclusiv

„Acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată, pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care a înțeles că sunt doar un suflet care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie. Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa ți le dedic ție”, a continuat el.

În aceeași scrisoare, Jador i-a cerut Oanei Ciocan să vină acasă cu trofeul Survivor All Stars.

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Adu-mi trofeul acasă, căci mi se cuvine. Am mare încredere în tine, pentru că atunci când regele nu mai poate, mai poate regina. Te iubesc și îmi e dor de tine”, a fost încheierea declarației de dragoste.

De ce a ales Jador să o ceară de soție pe Oana Ciocan la Survivor All Stars

Artistul a explicat și de ce a ales să facă marele pas la Survivor România și nu la unul din concertele sale, așa cum plănuise inițial.

„Am cunoscut-o aici. Trebuia să o cer aici și să aibă în inimă, că e femeia mea. Gata, mă însor. Am și nași, am tot ce vreau eu. Mă pun la casa mea. Nu îmi spune «nu» niciodată. Se comportă cu mine cum se comportă tata cu mama. Fix aceeași chestie. Îmi e rușine să îi spun că o iubesc. Este fata cu care îmi doresc să am copii”, a afirmat Jador cu lacrimi în ochi.

 „Îţi dai seama ce spune mama ei? Doamne, îmi e ruşine!”, a mai zis artistul înainte de a părăsi de tot emisiunea filmată în Republica Dominicană.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jador și Oana Ciocan

Sursă foto: Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton