Jada Pinkett Smith, dezvăluiri neașteptate despre despărțirea de Will Smith. Are „resentimente”, dar încearcă să își salveze căsnicia

.

Jada Pinkett Smith a făcut o dezvăluire șocantă despre relația ei cu Will Smith, la doar câteva zile după ce a anunțat că s-au separat de șapte ani. Potrivit actriței, ea și starul de la Hollywood încearcă să își salveze căsnicia.

Jada, în vârstă de 52 de ani, a declarat, săptămâna trecută, că, deși nu au depus actele de divorț, ea și Smith sunt separați de câțiva ani. Iar acest lucru s-a întâmplat pentru că ea i-a promis soțului ei că nu îi va da niciodată motive să ajungă la divorț și că vor face tot posibilul să treacă peste orice obstacol.

Jada Pinkett Smith are resentimente față de Will Smith

Invitată în emisiunea „Today”, actrița a dezvăluit: „Nu caută nimeni nicio altă dragoste mare. Lucrăm foarte mult pentru a ne repara relația”.

„Ne aflăm într-un spațiu de vindecare”, a mai spus soția lui Will Smith în timpul emisiunii americane, adăugând că ea și soțul ei se „concentrează pe vindecare”.

Apoi, ea a explicat că „nu există niciun divorț în acte” și „niciun divorț în teorie”.

Mai târziu, Jada Pinkett Smith a precizat că trebuie să îl accepte pe Will pentru persoana care este, declarația ei venind după ce actorul a răspuns la afirmațiile pe care soția sa le-a făcut în cartea ei de memorii „Worthy”, notează The Mirror.

Citește și: Jada Pinkett, curtată de Chris Rock. Actorul a avut un conflict cu Will Smith, soțul ei în acte, la Premiile Oscar

Citește și: Will Smith, pe punctul de a fi arestat la gala premiilor Oscar

Într-un email trimis New York Times, Will Smith a spus că memoriile Jadei „l-au trezit”.

„Când ești cu cineva pentru mai mult de jumătate din viață se instalează un fel de orbire emoțională. Și îți poți pierde prea ușor sensibilitatea față de nuanțele lor ascunse și frumusețile subtile”, a scris celebrul actor.

Pe de altă parte, Jada Pinkett Smith a spus că a avut „resentimente” față de Will Smith pentru că a fost nevoită să se „abandoneze” pentru ca el să-și poată trăi visele.

„Will a făcut tot ce a vrut. Se făcea pe el fericit”, a precizat ea.

Jada a avut o aventură

Deși este căsătorită cu Will Smith din anul 1997, Jada Pinkett Smith a recunoscut că l-a înșelat pe celebrul actor. Aceasta a povestit că a avut o relație extraconjugală în 2020 cu artistul american August Alsina (31 ani).

Actrița i-a făcut mărturisirea soțului ei în timpul emisiunii sale „Red Table Talk”, precizând că în acel moment ea și Will treceau printr-un moment dificil și „practic se despărțiseră”.

Citește și: Anunțul care bulversează! Will Smith s-a despărțit de Jada Pinkett în urmă cu șapte ani. Dezvăluiri fără perdea

Citește și: Will Smith, probleme pe plan profesional după răbufnirea de la Oscaruri: „Afacerile cu el sunt riscante acum”

Pe de altă parte, Smith a afirmat în trecut că el și Jada au o căsnicie deschisă întrucât nu văd mariajul ca pe o închisoare.

Deși sunt separați de șapte ani, nimeni nu a bănuit nimic, întrucât aceștia au continuat să participe împreună la diferite evenimente și să pozeze într-un cuplu fericit pe covorul roșu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jada Pinkett Smith și Will Smith

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton