Jada Pinkett, curtată de Chris Rock. Actorul a avut un conflict cu Will Smith, soțul ei în acte, la Premiile Oscar

.

Jada Pinkett Smith a făcut o mărturisire surprinzătoare despre comediantul Chris Rock. Într-un interviu pentru People, actrița a recunoscut că, la un moment dat, actorul i-a cerut o întâlnire.

Vestea vine la aproape doi ani de la incidentul de la Premiile Oscar. Atunci, Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe Rock, care era prezentator, după ce aceasta a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, care la momentul respectiv era cheală, pentru că suferă de alopecie.

Citeşte și: Gigi Hadid a trecut de la Leonardo DiCaprio la Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

Chris Rock a vrut să o scoată la o întâlnire pe Jada Pinkett

„Cred că în fiecare vară s-a spus că eu și Will vom divorța”, a spus Pinkett Smith. „Chris a crezut că vom divorța. Așa că m-a sunat și, practic, mi-a spus: „Mi-ar plăcea să te scot la o întâlnire”. Eu l-am întrebat: „Ce vrei să spui?” „Ei bine, tu și Will nu divorțați?” Actrița de 52 de ani a negat și apele s-au liniștit. „Nu. Chris, acestea sunt doar zvonuri”, i-a spus ea. “Era îngrozit. Și-a cerut scuze și asta a fost”, a mai spus Jada Pinkett Smith.

Citeşte și: Anunțul care bulversează! Will Smith s-a despărțit de Jada Pinkett în urmă cu șapte ani. Dezvăluiri fără perdea

Citeşte și: „Palma” lui Will Smith, luată la roast de Jimmy Kimmel în deschiderea galei Oscar 2023 / Video

„Până în 2016 eram deja epuizați de încercări”

Jada Pinkett Smith a făcut dezvăluiri bombă despre căsătoria ei cu Will Smith, în timp ce își promovează noua carte, „Worthy”. În timpul apariției la „Today”, vedeta a spus că ea și Smith locuiesc separat și că sunt despărțiți din 2016.

„Mi-am promis că nu va exista niciodată un motiv pentru noi să divorțăm. Vom rezolva orice. Și pur și simplu nu am reușit să încalc această promisiune”, a spus Jada Pinkett.

Actrița a explicat și cum a ajuns relația lor în acest stadiu. „Până în 2016 eram deja epuizați de încercări. Cred că amândoi eram blocați în fantezia a ceea ce credeam că celălalt ar trebui să fie”, a mai adăugat Jada Pinkett despre separarea care a uimit o lume întreagă.

Citeşte și: Jada Pinkett a recunoscut că l-a înșelat pe Will Smith. Cum a reacționat celebrul actor

Citeşte și: Când au început, de fapt, tensiunile dintre Will Smith și Chris Rock. Noi detalii despre scandalul de la Premiile Oscar ies la iveală

Jada Pinkett a mai avut o aventură

În iulie 2020, Jada Pinkett a recunoscut că a avut o aventură cu August Alsina în timp ce era căsătorită cu Will Smith.

Actrița și-a dezvăluit pentru prima dată public relația în timpul unei conversații intime cu Will Smith, în emisiunea ei de pe Facebook, Red Table Talk, unde a spus că a dezvoltat o prietenie cu August cu patru ani în urmă, totuși a insistat că ea și Will Smith treceau printr- un „moment dificil” și „practic se despărțiseră”.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton