Jack Osbourne s-a căsătorit pentru a doua oară. Fiul lui Ozzy Osbourne are patru fetițe

.

Jack Osbourne s-a căsătorit cu partenera sa, Aree Gearhart, la 14 luni după ce fiica lor, Maple, a venit pe lume.

Cei doi au anunțat vestea cea mare pe Instagram, joi. Fiul lui Ozzy Osbourne, în vârstă de 37 de ani, s-a pozat cu noua sa mireasă, după ceremonia secretă de săptămâna trecută, și a postat imaginea în mediul online.

„Ea este cu adevărat o ființă magică”

Fiul lui Ozzy și Sharon Osbourne a scris: „S-a întâmplat ceva incredibil! M-am căsătorit cu cea mai grozavă femeie pe care am întâlnit-o vreodată” –  a scris Jack, în dreptul fotografiei cu Aree.

La rândul ei, ea a transmis pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Am fugit de tot și m-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu săptămâna trecută. Sunt onorată să fiu soția ta. Pentru totdeauna.”

Mândră foc de marele eveniment, sora lui Jack, Kelly Osbourne, în vârstă de 38 de ani, a comentat: „Ei bine, doamna Osbourne!! Sunt atât de fericit că este oficial… Suntem cumnate!”

Aree a strălucit la nunta ei într-o rochie simplă albă, cu bretele subțiri, în timp ce Jack a purtat un costum roz și o cămașă gri.

Maple este primul copil al cuplului, împreună cu Jack. Dar el mai are trei fiice – Pearl, 11 ani, Andy, 7 și Minnie, 5 din prima căsătorie cu Lisa Stelly, care a durat șapte ani (2012 – 2019).  

Jack și Maple s-au logodit în decembrie 2021, după ce și-au făcut relația oficailă pe Instagram în septembrie 2019. Acela a fost anul în care Jack a divorțat de fosta lui soție, Lisa.

 „Astăzi am rugat-o pe cea mai frumoasă și iubitoare femeie pe care am întâlnit-o vreodată să se căsătorească cu mine. Ea a spus da!

În viață, unele uși se deschid, altele se închid. Sunt atât de încântat să trec prin tot cu ea. Ea este cu adevărat o ființă magică, cu o inimă mai mare decât orice mi-aș fi putut imagina. Abilitățile ei de mamă vitregă îmi umplu inima cu fericire. Nu aș putea fi mai fericit decât sunt acum”. – a fost mesajul prin care Jack și-a anunțat logodna.

Pe de cealaltă parte, Aree a dezvăluit pe contul ei de Instagram că Jack i-a cerut să se căsătorească cu el într-o „țară magică a minunilor de iarnă”.

Citeşte şi: Kelly Osbourne, de nerecunoscut la doar câteva luni după ce a născut. Cum arată astăzi fiica lui Ozzy Osbourne / Foto

Citeşte întreaga şti: Ozzy Osbourne va fi suspus unei intervenții chirurgicale dificile: „Îi va influența restul vieții”

Citeşte şi: Kelly Osbourne a dezvăluit ce operație a făcut pentru a slăbi 40 de kilograme

Citeşte și: Ozzy Osbourne, de nerecunoscut. Cum arată acum artistul

 „Astăzi, cel mai bun prieten al meu m-a rugat să mă căsătoresc cu el într-un tărâm magic al minunilor de iarnă. Te voi iubi până la capăt și mai departe  @jackosbourne. Sufletul meu pereche, partenerul meu de aventură, protectorul meu. Sunt pregătită să fiu pentru totdeauna cu tine + cu tribul nostru”.

Jack și Lisa și-au anunțat despărțirea în mai 2018, după aproximativ cinci ani și jumătate de căsătorie. Lisa a cerut divorțul la doar trei luni după ce a venit pe lume a treia fiică, Minnie, în 2018. Divorțul a fost finalizat în martie 2019. Jack și Lisa au lansat împreună o declarație amiabilă pentru a-și face despărțirea publică, spunând: „Ce este mai bine pentru familia noastră în acest moment este că ne despărțim cu dragoste și rămânem cei mai buni prieteni pentru a ne crește copiii împreună”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton