Iustina de la Insula Iubirii, cu burtica de gravidă la vedere, la mare, alături de Cornel şi cei patru copii ai săi. Era însărcinată în timpul filmărilor? „Mi-a făcut-o intenţionat”

.

Iustina Loghin și „Cornele!” Luchian, două nume care au devenit sinonime cu „controversa” în sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, au atras din nou atenția recent, când au fost surprinși la mare, bucurându-se de soare și valuri alături de cei patru copii ai concurentului din mariajul anterior. De data aceasta, însă, nu doar simpla lor prezență împreună a stârnit curiozitatea publicului, ci şi burtica de gravidă a Iustinei, foarte vizibilă pentru toată lumea şi pe care nu a mai vrut să o ascundă.

Iustina de la „Insula Iubirii”, cu burtica de gravidă la vedere, la mare

Iustina Loghin şi Cornel Luchian au fost subiect de discuție încă de la debutul sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii” când au venit pe insulă cu scopul de a-și testa relația, înainte de a face pasul cel mare și de a se căsători. În ciuda tuturor obstacolelor și tensiunilor care s-au manifestat pe parcursul emisiunii, culminând cu gestul dramatic al Iustinei de a-i trimite inelul de logodnă înapoi lui Cornel prin intermediul unei drone, se pare că cei doi au reușit să depășească momentele dificile și să-și unească destinele într-o ceremonie de vis pe data de 9 iunie 2024.

Iustina, vizibil însărcinată, a încercat inițial să-și țină sarcina ascunsă, dar imaginile cu ea în rochie de mireasă au demascat faptul că aşteaptă un copil, iar acum a fost surprinsă la mare, purtând un costum de baie roșu mulat care nu mai lasă niciun loc de interpretări.

Fotografiile surprinse de paparazzii wowbiz.ro o arată pe tânăra de 26 de ani relaxându-se alături de Cornel și cei patru copii ai acestuia, într-o atmosferă de familie aparent liniștită și fericită. Însă chiar şi aşa, nu totul este atât de simplu și perfect cum pare.

Cornel Luchian a înşelat-o pe Iustina de-a lungul relaţiei lor

De-a lungul emisiunii de pe Antena 1, Cornel Luchian a recunoscut că a fost infidel în repetate rânduri, iar acest comportament a lăsat urme adânci în relația lor. Iustina, deși îndrăgostită și hotărâtă să-și construiască un viitor alături de el, a avut de înfruntat multe momente dificile.

Una dintre cele mai dureroase experiențe a fost când, aflată la Istanbul pentru o operație de rinoplastie, a descoperit că Cornel își făcea de cap acasă, invitând alte femei în patul lor. Această descoperire a fost aproape să pună capăt relației, însă Iustina a reușit să treacă peste, continuând să lupte pentru dragostea lor.

Această luptă interioară a fost vizibilă și pe parcursul filmărilor din Thailanda. În timp ce Cornel era ispitit de Loredana în valurile mării, Iustina Loghin a decis să facă un gest simbolic și să încheie relația, trimițându-i inelul de logodnă înapoi cu ajutorul unei drone. Acest moment dramatic a lăsat urme adânci în sufletul lui Cornel, care, deși a încercat să-și păstreze calmul, a fost vizibil afectat.

Iustina Loghin s-a dezlănţuit pe insula fetelor după despărţirea de Cornel

După încheierea relației, Iustina Loghin a trecut printr-o perioadă de eliberare emoțională. Pe insula fetelor, s-a dezlănțuit în timpul petrecerilor, lăsându-se pradă dansurilor provocatoare și consumului de alcool. În acele momente de libertate, a profitat de prezența camerelor de filmat pentru a-i trimite mesaje acide lui Cornel.

Corny Horny, uită-te bine! Cornele, uite ce ai pierdut!” striga ea în timp ce dansa lasciv, arătându-și supărarea și dezamăgirea față de bărbatul pe care, până de curând, îl considera iubirea vieții sale.

Citeşte şi: Iustina de la Insula Iubirii, în ipostaze provocatoare în faţa ispitelor masculine. Imagini explicite cu concurenta: „Ne mai arată un silicon, o maimuţă”

Citeşte şi: Fosta soție a lui Cornel Luchian de la „Insula Iubirii”, dezvăluiri halucinante din timpul căsniciei. „Ei erau amanți și a mai avut altele!”

Citeşte şi: Iustina Loghin de la „Insula Iubirii”, sezonul 8, schimbată complet după operațiile estetice. Cum arăta acum câțiva ani

Această manifestare de independență și autoafirmare a fost o încercare a Iustinei de a demonstra că poate fi fericită și fără Cornel, deși în adâncul sufletului său, rănile provocate de infidelitățile acestuia erau încă deschise. Chiar și așa, destinul a decis altfel pentru ei.

După încheierea filmărilor, Iustina Loghin și Cornel Luchian au fost nevoiţi să depășească momentele dificile și să-și refacă relația. Iar asta pentru că tânăra a rămas însărcinată înainte ca testul să ajungă la un final, lucru pe care l-a aflat chiar în timpul filmărilor, potrivit unei discuţii pe care a avut-o cu colega ei, Daiana, conform viva.ro.

„Iustina: Mie mi-a întârziat. Stai să calculez un pic. Mie îmi mai întârzie așa. Mi-e frică să nu fiu gravidă, pentru că mi-e greață dimineața. Îmi era greață de dinainte, de când eram în România.

Daiana: Ce cadou frumos îi faci lui Cornel acum.

Iustina: Doamne ferește! Nu vreau! Cornel mi-a făcut asta intenționat să rămân gravidă. Nu, nu vreau! (…) Ar fi șocul vieții, eu nu pot să fac avort, nu vreau un copil cu un bărbat nepotrivit. Credeam ca ma iubește și ca nu poate face așa ceva. Văd că mi s-a modificat burta, nu știu, chiar mi-e frică”, a mai spus Iustina la Insula Iubirii”, conform sursei menţionate anterior.

Iustina Loghin şi Cornel Luchian, o familie fericită, din nou

Prezența lor recentă la mare, însoțiți de cei patru copii ai lui Cornel, sugerează că au reușit să lase în urmă trecutul tumultuos și să se concentreze pe viitor, mai ales în situaţia în care se află acum Iustina. Din păcate, episoadele care rulează în prezent la TV din cadrul emisiunii „Insula Iubirii” pot redeschide vechi răni, ducând la momente de vulnerabilitate şi să zguduie pacea aparentă.

Sursa foto: wowbiz.ro, Instagram, A1.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton