Iuliana Tudor, în discuții cu Pro TV: „Foarte mulți dintre colegii mei de la televiziuni comerciale m-au certat” / Video

.

Prezentatoarea Iuliana Tudor a dezvăluit că a fost ofertată de Pro TV. Toamna aceasta, emisiunea pe care jurnalista o găzduia la TVR, „Vedeta populară”, a fost scoasă din grila de programe. Cu toate acestea, contractul Iulianei cu Televiziunea Română nu s-a încheiat.

Invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, Iuliana Tudor a spus de ce i-a fost scoasă emisiunea din grila TVR și totuși continuă să colaboreze cu Televiziunea Română, dar și cum au decurs negocierile sale cu Pro TV.

De ce a rămas Iuliana Tudor la TVR după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila de programe

„Decizia managementului a fost din rațiuni financiare ca în această toamnă programul să nu fie. Evident, personal, ca realizator, n-am primit cu bucurie. Nu te poți bucura că nu faci emisiunea, asta este clar, dar am înțeles. Ei știu mai bine ce au de făcut acolo. Am mers mai departe, am găsit soluția ca în fiecare duminică seara, acolo unde este tronsonul unde am fidelizat publicul nostru la «Vedeta populară», să le oferim spectacole de folclor din toată țara. A rămas o conectare directă, sunt producții pe care le-am înregistrat, montat și prezentat oamenilor”, a declarat Iuliana Tudor, la „Fain & Simplu”.

Iuliana Tudor va face parte dintr-o serie de producții speciale TVR de sărbători. În Ajunul Crăciunului vor fi difuzate colinde, așa cum se întâmplă în fiecare an, iar în seara de Crăciun va avea loc o gală dedicată lui Ionuț Dolănescu, care aniversează 40 de ani de carieră.

Citește și: Iuliana Tudor, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei sale: „După ce m-a auzit, inima ei s-a oprit” / Video

Citește și: Iuliana Tudor, marcată de suferința care i-a furat tinerețea mamei sale. „A căzut și nu s-a mai putut ridica!”

Ce a cerut Iuliana Tudor în schimbul proiectului primit de la Pro TV

Deși a fost ofertată de Pro TV, Iuliana Tudor a refuzat propunerea în favoarea proiectului „Vedeta populară”. Jurnalista simte că misiunea ei este de a menține tradițiile românești vii și, implicit, de a le vorbi tinerilor despre obiceiurile noastre.

„Când am primit ofertă de la Pro TV am cerut, în schimbul proiectului care mi-era propus, un spațiu pe Acasă TV să rămân și cu ceea ce fac eu pe folclor. N-au dorit atunci. Au fost niște discuții, nu pot să zic că au mers foarte departe. Eu am ținut cu dinții de lumea aceasta în care am simțit că Dumnezeu m-a așezat cu o misiune. Când înțelegi asta nu te poate tenta niciun contract oricât de consistent ar fi”, a mai declarat Iuliana Tudor, pentru sursa citată.

Citește și: „Fericirea nu costă nimic”. Iuliana Tudor dezvăluie adevărul despre relația cu soțul ei și activitatea din TVR / Exclusiv

Citește și: Iuliana Tudor, despre drama care i-a marcat copilăria: „N-aveam voie să-mi văd mama”

„În România, din păcate, din punct de vedere financiar, televiziunea publică este foarte departe de ceea ce înseamnă o televiziune comercială”

Iuliana Tudor a rămas la TVR pentru proiectul ei, în ciuda salariului mai mic. „În România, din păcate, din punct de vedere financiar, televiziunea publică este foarte departe de ceea ce înseamnă o televiziune comercială. Distanța este uriașă. Foarte mulți dintre colegii mei de la televiziuni comerciale m-au certat. Brenciu chiar îmi tot spune: «De ce stai în continuare?». Nu e doar despre loc, e despre ce fac. N-am putut face acest lucru în altă parte. Și am o echipă extraordinară, sunt argumente puternice”, a mai declarat Iuliana Tudor, pe YouTube.

Iuliana Tudor își dorește să ajungă cu folclorul românesc în social media. Pentru jurnalistă acesta este „un proiect de viață”. Totodată, Iuliana își dorește să introducă în școala primară și gimnazială măcar o oră în orarul copiilor despre obiceiurile și tradițiile românești pentru ca națiunea noastră să nu-și piardă identitatea. „Am în permanență în minte faptul că trebuie să mă adresez generațiilor care vin”, a completat.

Foto: Captură YouTube/Fain&Simplu; Facebook/Iuliana Tudor

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton