Iuliana Tudor este în doliu. Mama prezentatoarei a încetat din viață: „A fost o femeie cu totul specială”

.

Iuliana Tudor este în doliu. Prezentatoarea a anunțat că mama sa a murit pe data de 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavril. Aceasta a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte grea, după pierderea celei care a adus-o pe lume.

Mama Iulianei Tudor avea 69 de ani și a murit în urma unui stop cardiac. Aceasta a apărut o singură dată în public, la lansarea cărții fiicei sale, „Fericirea nu costă nimic”.

Mama prezentatoarei Iuliana Tudor a murit la 69 de ani

Iuliana Tudor a dat trista veste pe rețelele de socializare, unde a precizat că mama sa a fost „un OM-lumină” și spune că a fost „cea mai puternică ființă”.

„Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață!”, a scris Iuliana Tudor pe Facebook, în mesajul în care a anunțat decesul mamei.

Totodată, prezentatoarea a ținut să îi mulțumească mamei sale pentru tot ceea ce a învățat-o, dar și urmăritorilor ei pentru mesajele de susținere pe care le-a primit.

Citește și: Iuliana Tudor, marcată de suferința care i-a furat tinerețea mamei sale. „A căzut și nu s-a mai putut ridica!”

Citește și: „Fericirea nu costă nimic”. Iuliana Tudor dezvăluie adevărul despre relația cu soțul ei și activitatea din TVR / Exclusiv

„Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ. Dumnezeu să o odihnească!”, și-a încheiat Iuliana Tudor mesajul.

Mama Iulianei Tudor a murit la câteva zile de la lansarea cărții Iulianei

Moartea mamei Iulianei Tudor a venit ca un șoc pentru toată lumea, ținând cont că decesul său a survenit la doar câteva zile după lansarea cărții fiicei sale.

În cartea „Fericirea nu costă nimic”, vedeta a dedicat mai multe pagini poveștii mamei sale, care acum a trecut în neființă.

Citește și: Iuliana Tudor, despre drama care i-a marcat copilăria: „N-aveam voie să-mi văd mama”

Citește și: Instagram versus realitate. Cum arată concurentele de la America Express 2023 nemachiate / Galerie foto

„Evenimetul de lansare a cărții mele a fost așa cum mi l-am dorit. Cu prieteni, colegi și familia aproape. Am creat o poveste frumoasă, emoționantă și sper memorabilă pentru toți cei prezenți. Le mulțumesc tuturor”, a scris Iuliana Tudor pe rețelele de socializare, la scurt timp după evenimentul de lansare al cărții, unde i-a fost alături și mama sa.

Acea zi a fost singura în care mama Iulianei Tudor a fost văzută public, aceasta preferând să își susțină fiica din spatele camerelor de filmat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Iuliana Tudor și mama ei

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton