Iuliana Marciuc a plecat cu David, fiul ei, în vacanţă, dar fără Adrian Enache. Ce destinaţie au ales

.

Iuliana Marciuc nu a plecat cu Adrian Enache în vacanţă, ci cu câteva prietene bune şi cu David, fiul ei. Prezentatoarea a ales ca destinaţie Italia, Coasta Amalfitană, şi se declară încântată de tot ce a întâlnit aici.

În tot acest timp, partenerul ei de viaţă are concerte pe litoral şi pregăteşte alte proiecte pentru lunile ce vor urma.

Iuliana Marciuc şi David au ales Italia

 „Cea mai frumoasă vacanță pe Coasta Amalfitană, mai ales că mă însoțesc câteva prietene bune și David. O zi pe mare și în Capri…ce poate fi mai minunat”, a scris vedeta pe o reţea de socializare.

Citeşte şi: Adrian Enache a împlinit 57 de ani: „Ăsta da cadou! Îl primesc zilnic de la Iuliana!”

Citeşte şi: Diana Enache a anunțat sexul copilului de ziua tatălui ei, Adrian Enache. Artista și băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu vor deveni părinți

Citeşte şi: Dieta adoptată de Iuliana Marciuc a dat rezultate: „Combinații periculoase nu mai fac”. Cum își menține silueta / Exclusiv

Iuliana Marciuc: „Rolul său m-a cutremurat”

David are 17 ani şi cochetează cu actoria. A apărut în Familia Adams, alături de celebra actriță Catherine Zeta Jones și a jucat în două filme realizate de Academia ”Studiourile Buftea”. Vedeta se declară mulţumită că îl mai are partener în călătorii, pentru că ştie că va veni momentul în care va dori să plece doar cu prietenii lui.

„Ne bucurăm că David face încă vacanţele cu noi şi grupul nostru de prieteni. La 17 ani cred că este norocos pentru că a avut deja mai multe roluri principale în scurtmetraje, atât pentru absolvenţi UNATC, cât şi în proiecte ale „Academiei de Film şi Televiziune Buftea”.

Dacă te referi la scurtmetrajul „-34 de grade”, care a fost prezentat la sfârşitul anului trecut, sigur că rolul său m-a cutremurat. Nu-i uşor să-ţi vezi adolescentul beat (în condiţiile în care el nu bea) sau murind îngheţat! Dar faptul că a fost lăudat de regizorul Camelia Popa, de actorul Daniel Nuţa, care îi este profesor şi pe care-l apreciem, m-a bucurat enorm”, mărturisea Iuliana Marciuc pentru UNICA.RO.

Citeşte şi: Fiica lui Adrian Enache, avertisment din partea medicilor. Diana este însărcinată în șapte luni

Citeşte şi: Diana Enache, adevărul despre operațiile estetice: „Îmi place să spun că sunt o braziliancă – moldoveancă”/ Exclusiv

Iuliana Marciuc, despre romanticul Adrian Enache

Prezentatoarea are de 27 de ani o relaţie cu Adrian Enache. Cu toate astea, cei doi nu petrec atât de mult timp împreună pe cât şi-ar dori, iar asta din cauza angajementelor pe care artistul le are.

„Este romantic, asta mi-a plăcut prima dată la el: florile pe care mi le oferă fără motiv şi mesajele frumoase sosite pe telefon în mijlocul zilei… Foarte rar găteşte, dar ştiu sigur că la pensie o să o facă, pentru că ştie să gătească. Ne facem unul altuia surprize şi acesta cred că este unul dintre secretele unei relaţii frumoase”, mai spune Iuliana Marciuc.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton