Iulia Vântur, răvășitoare la nunta lui Anant Ambani, unde a fost și Kim Kardashian. Cum a apărut la grandiosul eveniment

.

În acest weekend, Anant Ambani, fiul preşedintelui Reliance Industries, Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchant, în cadrul unui eveniment extravagant ce a făcut înconjurul mapamondului și la care au participat celebrități din toate colțurile lumii.

Iulia Vântur, apariție răvășitoare la nunta lui Anant Ambani

Kim Kardashian și sora ei, Khloe, dar și Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan, au fost prezenți la nuntă, iar românca noastră a făcut furori cu ținutele alese pentru evenimentul ce s-a întins pe trei zile.

Iulia Vântur a optat pentru ținute elegante, tradițional indiene, cu diverse aplicații strălucitoare aurii sau argintii. Kim Kardashian a ales o rochie roșie pentru una dintre serile evenimentului, iar apoi s-a îmbrăcat într-o rochie albă împodobită cu diamante.

Iulia Vântur și Salman Khan, apariție de senzație pe ringul de dans

Iulia Vântur și Salman Khan au participat și la petrecerea de dinaintea nunții, ce a avut loc în urmă cu o săptămână. Cei doi au fost filmați în timp ce dansau pe ringul de dans alături de ceilalți invitați. În primăvară, a mai avut loc o petrecere grandioasă pentru a anunța nunta ce a avut loc acum, dar Iulia Vântur a ratat acel eveniment pentru că se afla în România la momentul respectiv, să-și viziteze mama.

“Anant teste un tip foarte fain, e un tip cu picioarele pe pământ. Întregii familii îi pasă și de clasa de jos, ajută foarte mult. El are afaceri peste tot, absolut în orice domeniu. Ajută oamenii. Zilnic, părinții lui semnează cec-uri de zeci de mii, pentru operații de inimi, de ochi” – i-a spus Iulia Vântur lui Cătălin Măruță, acum câteva luni.

Iulia Vântur: „De fiecare dată când vin în România mi se spune că m-am despărțit”



Deoarece Salman Khan a fost prezent la acea petrecere, iar Iulia nu, au apărut, din nou zvonuri cum că frumosul cuplu s-ar fi despărțit.

“Îți dai seama că s-au obișnuit oamenii de acum. De fiecare dată când vin în România mi se spune că m-am despărțit. Chiar nu am voie să vin în țara mea, nu am voie să vin să o văd pe mama, să îl văd pe tata? Ce să facem? Asta este. Ne-am obișnuit (n.r. – cu zvonurile), suntem în vizorul public”  – a precizat atunci Iulia Vântur.

Citeşte şi: Iulia Vântur și-a luat casă și în Dubai. „Mă simt foarte bine aici!” De ce face des naveta în Emiratele Arabe

Citeşte şi: Cu ce bărbaţi celebri s-a iubit Iulia Vântur înainte de Salman Khan. De ce s-a despărţit de Marius Moga şi Bogdan Vlădău

Citeşte şi: De ce nu se însoară Salman Khan cu Iulia Vântur. Dezvăluirile făcute de actorul de la Bollywood: „Pentru căsătorie sunt necesare două persoane”

Citeşte şi: Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan: „Este scutul meu”. Cum e strigată de fanii actorului

Cu toate că stă în India de ani buni, Iulia vântur spune că nu își dorește să-și ia cetățenie acolo.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți?

Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.red.: să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a declarat Iulia Vântur, acum câteva luni, tot în emisiunea „La Măruță”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton