Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan: „Este scutul meu”. Cum e strigată de fanii actorului

.

Iulia Vântur (43 ani) a vorbit despre relația pe care o are cu Salman Khan, cu care formează un cuplu de peste 10 ani. Vedeta, de obicei discretă din fire, a dezvăluit că viața alături de celebrul actor de la Bollywood este plină de provocări.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur, care a devenit o adevărată personalitate în India, unde s-a mutat în urmă cu mai mulți ani, spune că este o provocare să stai în umbra unui star cum este Salman Khan. Totuși, actrița a precizat că este foarte mândră de partenerul ei, care se implică total în tot ceea ce face.

Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

Românca a mărturisit că pentru ea, a fi alături de celebrul actor este inspirațional, dar și motivațional datorită standardelor exemplare de etică a muncii pe care acesta le-a stabilit.

El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus Iulia Vântur, citată de khaleejtimes.com.

Actrița a mărturisit că este mulțumită de oportunitățile pe care le-a primit și pe care le-a îmbrățișat în lunga ei carieră.

Citește și: Iulia Vântur, replică dură pentru Teo Trandafir, după ce a deranjat-o cu întrebări legate de Salman Khan: „Am fost dezamăgită!”

Citește și: Iulia Vântur și-a luat casă și în Dubai. „Mă simt foarte bine aici!” De ce face des naveta în Emiratele Arabe

Românca se pregătește de lansarea documentarului despre Salman Khan

Acum, Iulia Vântur se pregătește lansarea documentarului produs de ea despre viața lui Salman Khan și a altor vedete. Trailerul acestui documentar a fost lansat în luna februarie.

Preconizat să fie lansat pe o platformă OTT în curând, „Beyond the Star” se va adânci în viețile și poveștile inspiratoare ale superstarurilor de la Bollywood, prima axându-se pe Salman Khan însuși.

„Va vorbi despre călătoria lui Salman”, a spus Iulia.

„Am intervievat peste 60 de persoane, inclusiv prieteni, familie și co-staruri. Am încercat să aflăm ce este despre Salman Khan care îl face atât de mare. A afectat atât de multe vieți și, în același timp, are atât de multe povești despre alți oameni care i-au afectat viața într-un mod foarte bun. Viața lui este un roller coaster cu momente bune și rele”, a dezvăluit actrița.

Citește și: Mihai Morar spune că se mai împrumută, uneori, la fetele lui. De unde au gemenele Mara și Cezara bani să-și ajute tatăl

Citește și: Cabral Ibacka, tablou de familie cu toți cei trei copii: „Efectiv mi-e greu să respir” / Foto

Iulia Vântur, numită „cumnată” pe străzile din Mumbai

Iulia Vântur și Salman Khan, în vârstă de 57 de ani, sunt împreună de un deceniu. În timp ce actorul a declarat deschis că „zilele lui de căsătorie s-au încheiat”, fanii săi scandează adesea „Bhabhi Bhabhi” (cuvânt hindi pentru cumnată) când o observă pe Iulia pe străzile din Mumbai.

Românca nu găsește acest apelativ nici supărător, nici amuzant, ci mai degrabă o onoare.

„Desigur, știu ce înseamnă și simt dragostea când cineva îmi spune bhabhi. Apreciez asta”, a spus Iulia Vântur.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Iulia Vântur și Salman Khan

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton