Iulia Vântur, alături de Salman Khan la ziua ei de naștere. Vedeta a împlinit 44 de ani: „Sunt foarte recunoscătoare”

.

Iulia Vântur a împlinit 44 de ani pe 24 iulie și și-a serbat ziua de naștere acasă, alături de Salman Khan și de câțiva prieteni. Artista a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la petrecere, iar în fotografii apare și iubitul acesteia, spre încântarea fanilor.

Iulia Vântur a împlinit 44 de ani

Iulia Vântur a împlinit 44 de ani pe 24 iulie și a ales să își petreacă ziua de naștere acasă, în Mumbai, alături de câțiva prieteni, dar și de iubitul ei, Salman Khan. Deși de obicei preferă să păstreze distanța în public și să se bucure de iubirea lor departe de ochii curioșilor, de data aceasta, în fotografiile publicate pe rețelele de socializare, apare și celebrul actor de la Bollywood.

„Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire”, a scris Iulia Vântur pe pagina sa de Instagram.

De când s-a mutat în India, fosta prezentatoare de televiziune și-a făcut un nume în lumea artistică, devenind o cunoscută și îndrăgită cântăreață și actriță. Aceasta nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, întrucât trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Salman Khan, unul dintre cei mai râvniți actori de la Bollywood.

Citește și: Iulia Vântur, răvășitoare la nunta lui Anant Ambani, unde a fost și Kim Kardashian. Cum a apărut la grandiosul eveniment

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, apariție de senzație la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani. Cum au fost filmați pe ringul de dans

Deși s-a scris de nenumărate ori că relația lor s-ar fi încheiat, Iulia Vântur a ales să nu dea curs zvonurilor și și-a văzut în continuare de viața ei. Acum, ea și-a încântat fanii cu câteva imagini de la petrecerea unde a fost prezent și Salman Khan.

Vedeta, declarații despre relația cu Salman Khan

De mai bine de 10 ani Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste alături de Salman Khan. În urmă cu ceva timp, ea a declarat că este mândră de el și îl susține în toate porietectele, recunoscând, în același timp, că că viața alături de el este o adevărată provocare.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai.

Citește și: 5 românce care s-au măritat cu milionari străini. Şi-au schimbat vieţile radical

Citește și: Regula pe care copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să o încalce acasă

„El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus vedeta, citată de khaleejtimes.com.

Deși locuiește în Mumbai, Iulia Vîntur și-a achiziționat o casă și în Dubai, unde spune că se simte foarte bine.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de la ziua de naștere a Iuliei Vântur

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton